Promo

Beauty karta svijeta: prijavi se i osvoji Dove Nourishing Secrets poklon paket

16/06/2017

Indijke koriste masku od kurkume, Latino ljepotice kokosovo ulje, dok Japanke svoj porculanski ten njeguju rižinom vodom. Rituali očuvanja ljepote različiti su diljem svijeta, a nas zanima - koja je tajna vaše ljepote?

Svaki kutak svijeta ima svoja prirodna bogatstva koje žene koje tamo žive koriste za uljepšavanje i njegu. U Mozambiku i Južnoj Africi lokalne ljepotice kožu njeguju uljem marule, koje je bogato antioksidansima i vitaminima  te prodire duboko u kožu, održavajući je mekom i glatkom. Žene u Africi koriste i marokanski crni sapun koji je odličan eksfolijator, čisti i njeguje kožu. Ako postoji jedna zemlja koja je svjetski slavna po svojim ljepoticama onda je to Venezuela, koja je u razdoblju do 1955. do 2013. godine imala čak šest pobjednica na izboru za Miss svijeta. O  ukorijenjenosti  kulta ljepote  govori i  činjenica kako i danas tamo postoje škole u kojima se djevojčice pripremaju za osvajanje lente te uče kako očuvati svoju ljepotu uz prirodne sastojke. Njihov broj jedan je ulje kokosa koje se koristi u  u njezi kose i kože, a osim što je bogato masnim kiselinama i vitaminom E, ima  antibakterijska i antimikrobna svojstva. Što Europljanke koriste da bi im koža bila ljepša i sjajnija? Skandinavke ulje nordijske kupine a Grkinje, Talijanke i Španjolke maslinovo ulje, kao prevenciju preuranjenog starenja kože te za njegu kože poslije sunčanja. Upravo su neka od ovih saznanja o ritualima ljepote stvarnih žena diljem svijeta nadahnula novu Dove liniju Nourishing Secrets.  Ti rituali dolaze iz Japana, Indije, Srednje Amerike i Francuske, a dio su nove Dove linije za tuširanje i njegu tijela. Cvjetni ekstrakt lotusa, rižina voda, ulje od lavande i ružmarin samo su neki od bogatih sastojaka poznatih po svojim njegujućim svojstvima, a u kombinaciji s Dove intenzivnom njegom ti sastojci kreiraju blagu ali učinkovitu formulu koja pruža najugodniju njegu tvojoj koži.

xc

vsv 2

vsv 1

Želite li je isprobati  prijavite se i osvojite  Dove Nourishing Secrets poklon paket ( dijelimo 5 paketa koji se sastoje od 3 proizvoda:gel za tuširanje (250ml), losiona za tijelo i kreme za tijelo (250ml).

Prijaviti se možete ovdje!


 

 

Cosmopolitan.hr

Novo