Zašto se dečki tako čudno ponašaju?

02/06/2014

Prije 3 godine svidio mi se jedan mladić, međutim tada, iz meni neznanih razloga, blokirao me je na društvenim mrežama. Poslije smo, nakon 3 godine krenuli zajedno u razred i prvih par mjeseci nije želio razgovarati sa mnom. Poslije smo počeli komunicirati i svo školsko vrijeme smo provodili zajedno. Međutim, s njim nikada ne znam na čemu sam, jedan dan smo super, a drugi skoro i ne razgovaramo. Nekada se usred razgovora okrene i ode, kaže nešto nevezano za temu... Nekada je vrlo ljubazan, a nekada me ni ne primjećuje. Primijetila sam da uvijek čuje šta ja pričam ma kako bili udaljeni, jer jednostavno dođe i umiješa se u razgovor, ili poslije to spomene. Takođe, jednom  sam mu npr. spomenula moju omiljenu knjigu i on mi je nakon nekoliko mjeseci poslije toga spomenuo kako ju je ''uzeo'', često me pita o nekim privatnim ''stvarima'', međutim ako ja njega nešto upitam nevoljko odgovara, ili, ako smo u školi super, na ulici me jednostavno pozdravi i nikada me ne zove van. Molim Vas da mi pomognete u tumačenju njegovog ponašanja, mada mi se čini da nije zainteresiran.

Meni to čak izgleda kao da on pokušava kontaktirati s tobom, na neki način koliko je već za kontaktiranje kadar. Ti mi zvučiš zbunjeno, ali ne bi me čudilo da je takav i on, samo što ti za razliku od njega nemaš problem da tu svoju zbunjenost i spoznaš i priznaš. To što od od nje ne praviš neko veliko pitanje izgleda mi kao dobar znak. Iz toga što izbjegava otvaranje, priču o sebi i bliskost općenito može se interpretirati na različite načine.

Nemamo dosta podataka da u to ulazimo, ali na takvo bi ponašanje utjecaja mogle imati i neke njegove dublje osobine, koje nisu određene samo odnosom s tobom. Tako ne bih rekao da – iako izgleda mutavo – to ne mora značiti da je do kraja nezainteresiran, ali to isto tako ne znači da će se među vama sigurno nešto dogoditi. Veliko je pitanje je li on spreman - čini mi se da je pred njim dug put. Ti bi mu na tom putu možda mogla i pomoći, ali – ima li on petlje da ti to dozvoli? 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj