Porukira s drugima

24/02/2016

Mislim da sam se zaljubila u svog najboljeg frenda jer sam shvatila da sam ljubomorna kad on priča ili porukira s drugim curama. S druge strane, mi se stalno svađamo, što mi nikad nije smetalo, ali sad se bojim da ga zbog tih svađa ne izgubim. S tim drugima se nikad ne svađa.

f

Iz nekog razloga ja tu ne vidim vezu za cijeli život, ali ne dajte se smesti - znate kako se kaže: sto ljudi, sto ćudi! Ali ako vas više ne zanima kao prijatelj, ako ste ljubomorni na poruke koje dobiva, ako se pokazalo da vaš odnos opstaje usprkos svađama..., to sve na neki način zbilja 'vrišti' da je trenutak da ga izgubite kao prijatelja... i dobijete kao dečka!

 

Kako to izvesti, vjerojatno znate bolje od mene: kad ste ionako frendovi, pozovite ga doma, popijte bocu vina, posvađajte se, poljubite se, poševite se, pa pogledajte što dalje... Dođe li do veze, bit će vjerojatno burna - ne bih htio biti ciničan i govoriti o prekidu i prije nego što ste profurali, ali možda je i veza samo faza prema izgradnji harmoničnog odnosa koji vas čeka za mnogo godina.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj