Moj inbox je prazan

01/01/2011

Inače sam vrlo sramežljiva, ali na jednoj od nedavnih blagdanskih proslava upustila sam se u lijep razgovor s jednim stvarno zgodnim dečkom. Još na rastanku smo se preko mobitela sprijateljili i na fejsu. Međutim, od tada - sad su već prošla dva tjedna - moj wall i inbox su prazni, barem kad je riječ o njegovim porukama. Da li da mu se javim ili da čekam da se on javi meni? Ne želim ispasti očajna, ali u isto vrijeme - tako bih ga voljela opet vidjeti.

f

U prvi mah nisam mislio objaviti vaše pismo, ali po rukopisu vidim da niste klinka, što me, da budem iskren - zbunilo, ali i privuklo. Prvo, toplo mi je oko srca kad mislim na to kako ste se još tijekom izlaska sprijateljili preko facemobilea, to mi izgleda kao neki novi commitment u virtualnom svijetu, potez koji je zapravo jako romantičan i spontan.

sS druge strane, usprkos očitom baratanju naprednim aplikacijama, čini mi se da i dalje razmišljate kao djevojka iz nekog davnog vremena. Ili vam društvene mreže nisu prirodno okruženje pa se na njima ponašate sramežljivije nego u stvarnom svijetu, dok je većina nerijetko i otvorenija nego inače? Ako je tako, it's OK, ne uzrujavajte se zbog toga.

Nastavite tamo gdje ste stali na onom susretu - neovisno je li to fejs, mobitel, telefon... Ne morate se obratiti izravno, testirajte situaciju s ponekim pokeom ili lajkom, gađajte ga jastukom ili prokomentirajte na e-mail nešto što je napisao na wallu. I - brzo ćete znati. Ne zaboravite također da je ljubav lijepa - dok se čeka.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj