Kad je seks bolji od njegove spike

12/03/2014

Hej, ne znam hoćete li mi moći pomoći. Dopisujem se s jednim dečkom i našli smo se par puta i zbarili smo se. Ali problem je to što nemamo baš tema za razgovor, ja ne znam stvarno šta da pričam s njim. Ovo mi je i prvi put da se tako dugo i stalno dopisujem s nekim dečkom. Pomozitee molim Vas! Pozdraaav!

Početak mnogih odnosa obilježavaju različiti dosezi koje sudionici ostvaruju u pojedinim "komunikacijskim kanalima" - posebno ako se radi o ljubavnim odnosima koji nisu izrasli iz prethodnog prijateljstva, ili nečeg sličnog. Čini se da ste u tjelesnom smislu došli dalje nego u verbalnom. No, posljedica toga je da kad ne uspijevate verbalno komunicirati na istoj razini bliskosti kakvu ste ostvarili na fizičkoj razini, počinjete jedno drugo doživljavati kao strance.

To međutim ne mora biti tako, normalno je da se ne otvaramo jednako brzo, ni jednako uspješno u svim oblicima ophođenja. Dajte si vremena. Možete polako početi pričati o sebi i onom što volite, možete potražiti neke nove zajedničke sadržaje, a također - ne morate ništa od toga. Biti na kvalitetan način s drugom osobom može značiti i šutnju, ne treba baš uvijek forsirati konverzaciju pod svaku cijenu.

Neki put šutjeti može biti znatno ugodnije nego brbljati ili, ako mene pitaš još gore - slušati tuđe brbljanje. Također, "rad" na razvoju komunikacije u zapostavljenim kanalima ne bi trebao usporavati razvijenje onih oblika odnosa koji vam dobro idu. Ako je to na primjer seks, nakon što ste to napravili jednom, ne libite se da ponovite, pa makar to bilo bez puno priče. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj