Fatalna privlačnost, ali s oženjenim!

20/11/2013

Poštovani, moj je problem ovo: prije otprilike godinu i pol upoznala sam divnog muškarca o kojem nisam puno znala. Kako smo se često viđali i susretali postali smo nježni prijatelji. No, nedavno sam pomalo šokirana saznala da on uopće nije slobodan, već je oženjen. Sad kad znam da ne može biti moj, nemam nikakve namjere nešto tražiti od njega. Da li nastaviti to prijateljevanje koje poprima oblik romanse ili se potpuno okrenuti od njega, kako ću sakriti da sam zaljubljena, a i sram me sada što sam mu se prilično "nabacivala". Razmišljm da nađem dečka (slobodnog), to bi djelomično riješilo moj problem, a opet nitko me niti blizu ne privlači kao on. Iako nisam u djetinjim godinama, ovako nemirna jako dugo nisam bila. Što ako bude tražio nešto više? Ja nisam spremna biti ničija ljubavnica, pa makar to bio i on. Što bi bilo u ovoj situaciji najbolje napraviti? I što on zapravo hoće od mene?

Sorry, na svijetu ima samo jedna osoba koja bi (možda) mogla znati što on zapravo hoće od tebe i to na žalost nisam ja, nego - on. Divan muškarac, nježan prijatelj, privlačan, s kojim prijateljevanje poprima oblik romanse... Uglavnom, s kojim je sve super, osim što ti nije rekao da je oženjen. Ako ste razvili takvu povezanost kakvu spominješ, svakako je od njega blesavo da ti nije rekao da je oženjen, ali ako te baš kopka, konfrontiraj ga - možda čuješ neki razlog, koji će ti biti prihvatljiv.

Ako ništa bit će zanimljivo čuti što će reći i kako će pritom izgledati, te hoće li se povući i poreći ikakvu kemiju između vas dvoje? Jesi li ti s druge strane sigurna da je tvoj dojam ispravan? Jer njegovi motivi ne moraju biti kraj svijeta - niti mora biti svjestan onog čega si svjesna ti, niti bi me čudilo da sve to skupa radi iz sporta i zabave, ni da sve što radi nema nikakav stvaran sadržaj niti namjeru, nego čisto perpetuiranje forme na taj način koji mu daje osjećaj kako kad si ti u pitanju "situaciju drži pod kontrolom" ili tko zna što?

Hoću reći, iako neki simptomi postoje ne mora značiti da bi on s tobom baš prevario suprugu, ili da to kažem na malo manje uvijen način - da mu u nekom dubljem  smislu ti išta značiš. Ali isto tako, moguće je da mu je brak propao osim na papiru, ili čak da se već razveo, samo što tvoj "izvor" to još nije doznao. No, osobno ne volim ni stereotipove ni predrasude i želim ti da s njim imaš sve što si želiš i sama, ali da ne bude da nisam rekao - s oženjenima koji o svojem bračnom statusu godinu i pol šute iako ste se vi u međuvremenu tako zbližili, drži četvore oči otvorene. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj