Ovo je jedna od najpopularnijih salata na Instagramu!

01/03/2018

Otkrijte novi trend u prehrani!

Instagram je savršeno mjesto želite li se inspirirati i voditi bolji život. Pri tome, naravno, ne mislimo na 'filtrirane' fotografije idiličnog života raznoraznih blogera i blogerica, nego na fotografije koje nas inspiriraju da uvedemo zdrave životne navike.

Kad je riječ o hrani, Instagram je idealno mjesto gdje s emožemo upoznati s brojnim trendovima u svijetu, naučiti mnoge trikove i inspirirati se za isprobavanje novih recepata.

Ako je suditi prema svemu, crvena salata od radiča, zdravog povrća koji ima gotovo nepostojeće kalorije, ali i visok sadržaj vitamina C i B1, B2, ona je najpopularnija salana na Instagramu. Osim što izgleda poput ruže, prednost je i činjenica da je bogata mineralima kalijem i magnezijem, a sadrži i dragocjenu gorku tvar intibin, koja povoljno utječe na probavu i bolju prokrvljenost krvnih žila. 


Originalni naziv ove crvene salate jest 'La Rosa del Veneto', a ime je dobila po talijanskoj regiji Veneto u kojoj se najviše uzgaja. Ukus joj je između gorkog i slatkog, a savršeno se kombinira s mrkvom, rajčicama i maslinama. Pa vrijedi je kušati, zar ne?

A post shared by grandinina90 (@grandinina90) on

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj