Mršavimo zajedno – prvi online klub za zdravo mršavljenje

21/05/2013

Prvi puta u Hrvatskoj predstavljamo web servis koji svojim korisnicima nudi zdrav, stručan, kontroliran i personaliziran pristup mršavljenju

Web adresa www.mrsavimozajedno.hr nova je destinacija za sve koji žele stati na kraj svojoj borbi sa viškom kilograma – i to prije ljeta. Online klub 'Mršavimo zajedno' razvijen je u suradnji s priznatim nutricionistima, trenerima, psiholozima i drugim stručnjacima. Prvi je online projekt ove vrste u Hrvatskoj, a ideja za program nastala je prije nekoliko godina u redakciji Zdrave krave, koja je kroz stručno vođeno, zdravo mršavljenje pomogla brojnim čitateljima i čitateljicama živjeti zdraviji, sretniji život.

Efikasan gubitak kilograma (prosječno jedan kilogram tjedno), usvajanje zdravih životnih navika te održavanje postignutog stanja uz podršku stručnjaka i ostalih članova Kluba osnovni su ciljevi ovog programa. Jelovnici, treninzi i savjeti koje Klub nudi prilagođeni su potrebama korisnika pa je mršavljenje učinkovito, sustavno i, prije svega, zdravo.

y

Započnite s programom!
Kako biste postali član Kluba i dobili pristup svim pogodnostima, potrebno je proći jednostavan proces registracije sa specifikacijom trenutnog stanja tijela. Članstvom u klubu ostvarujete pravo na:

Uravnotežene jelovnike za redukciju tjelesne težine

Treninge za oblikovanje tijela

Savjete stručnjaka

Podršku članova unutar vaše skupine

Program održavanja tjelesne težine

Kontrolu osobnog napretka i planer aktivnosti

Nakon registracije, bit ćete smješteni u odgovarajuću kalorijsku skupinu kako bi jelovnici i ostale pogodnosti bili što bolje prilagođeni vašim potrebama. Članstvo u klubu plaća se na razini tri, šest ili 12 mjeseci, a početna cijena članarine u promotivnom razdoblju iznosi samo 89 kn za tri mjeseca članstva.

yProgram mršavljenja kontinuirano se nadograđuje pa će članovi Kluba nakon kratkog perioda dobiti pristup novim jelovnicima, vježbama i savjetima. Ukoliko naiđete na poteškoće u svom procesu mršavljenja, uvijek možete uputiti pitanje nekom od naših stručnjaka ili se motivirati kroz razgovor s ostalim članovima Kluba, uz zadržavanje anonimnosti. Nakon postignute ciljane težine, predlažemo da nastavite s programom održavanja težine koji jamči izostajanje zloglasnog 'jo-jo efekta'.

Posjetite i vi www.mrsavimozajedno.hr, informirajte se o klubu 'Mršavimo zajedno' te postignite i održite željenu tjelesnu težinu već prije ljeta.

Stručni suradnici kluba:
Nutricionistički tim:
Doc. dr. sc. Darija Vranešić Bender, dipl. ing.
Sandra Krstev Barać, mag. nutricionizma
Mirja Jošić, dipl.ing. nutricionizma
Psiholog:
Igor Čerenšek, mag. psihologije

Treneri:
Marino Bašić, prof. kineziologije
Barbara Horvat, osobna kondicijska trenerica

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj