Ima 48, a izgleda kao da joj je 28 - u čemu je tajna, Jen?

16/02/2017

Već godinama slovi kao jedna od najljepših i najzgodnijih glumica na svijetu, pa nas baš zanima kako to postiže

Popularna glumica Jennifer Aniston prošli je tjedan proslavila 48. rođendan u Meksiku, no njezina fotografija s odmora sa suprugom Justinom Therouxom, ostavila je sve bez riječi. Gledajući je mnogi bi pomislili da je to Jen u tijelu duplo mlađe osobe.

No, poznato je kako glumica dosta naporno radi na održavanju besprijekorne linije. Iako biste pomislili da se lišava mnogih zadovoljstava u prehrani, Jen priznaje da je tjestenina, primjerice, njezin ‘grijeh’. No, kada uživa u njoj ipak je priprema na vegeterijanski način.
“Uzmite tikvice i patlidžan i slažite ih u slojevima s različitim vrstama sireva”, savjetuje popularna glumica. A kada Aniston uživa u carbonari koju joj priprema Justin onda stave pureću slaninu umjesto prave slanine. Njezin je doručak, pak, zasitan i bogat hranjivim tvarima.

A post shared by Living Proof (@livingproofinc) on


Jen se drži tri vrste doručka. Prvi uključuje smoothie (voli banane, trešnje, proteine u prahu, bademe, kakao u prahu i bademovo mlijeko), drugi lagano pečena jaja sa avokadom sa strane, a treći je najzanimljiviji: zobene pahuljice sa tučenim bjelanjcima za dodatni ‘boost’ proteina.

Osim toga Jen se ne može dogoditi da ‘padne’ na uravnoteženoj prehrani. I dok svi mi pokleknemo tijekom blagdana i proslava, Jen se strogo drži prehrane bogate organskim voćem i povrćem, s vrlo malo šećera, punooo vode te pazi da dobro spava.

Osim toga, kada vježba, radi to svaki put na drugačiji način i dobro se zabavlja. Poznato je da obožava jogu, no nastoji unijeti što više raznovrsnosti u treninge; od treninga na biciklu, Barre metode, do kružnih treninga… Jedino što nikako ne može prihvatiti jest ‘Boot Camp’, jer ne voli da itko viče na nju.

My perfect salad – Bulgar, cucumbers, parsley, mint, red onion, garbanzo beans, feta cheese, & pistachios.

A post shared by Living Proof (@livingproofinc) on


Njezini su obroci sve samo ne dosadni. Priznaje kako Justin i ona vole ‘prtljati’ po kuhinji pa svako jelo, koje u bazi ima salatu i proteine, začini s dodacima poput fete, slanutka, fino mljevenog bulgura…


Izvor: Elle.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj