Formula za očuvanje postignute figure

13/06/2011

Kako biste imali što više vremena za uživanje u ljetu, kao zamjenu za obrok, ali i kao podršku treningu, preporučujemo Multipower proteinske shakeove koje možete pripremiti u samo nekoliko minuta

s

Ako ste bili marljivi i uporni kao kandidatkinje našeg Fitnes izazova, sada već zasigurno vidite željene rezultate napornih treninga - tijelo je čvrsto i oblikovano, a vi ste snažniji, izdržljiviji i pokretljiviji, ukratko, osjećate se odlično u vlastitome tijelu. Iskoristite preostalo vrijeme do dolaska ljeta kako biste bili potpuno spremni za plažu, more te sve lijepo i uzbudljivo što ljeto nosi. Zasluženo uživajte u ljetu i odmoru, ali nemojte zaboraviti vježbati. Dolazak toplijeg vremena iskoristite za treninge na otvorenome, trčite, vozite bicikl, plivajte, planinarite, a kako bi vam pritom bilo što zabavnije, okupite ekipu, družite se i uživajte!

sKao što smo već napomenuli, formula za očuvanje postignute figure je dugoročno usvajanje zdravih prehrambenih navika i životnog stila. Postoje različite varijante dijeta, no one donose uspjeh dugoročnih učinaka, dok je očuvanje vitkog i oblikovanog tijelo rezultat načina života i prehrane. Stoga se hranite pravilno i vježbajte cijele godine kako biste očuvali zdravlje, ljepotu i kondiciju. Pojačana tjelesna aktivnost, osim što pridonosi lijepom izgledu, smanjuje akumulirani stres pa ćete se i osjećati bolje.

Kako biste imali što više vremena za uživanje u ljetu, kao zamjenu za obrok, ali i kao podršku treningu preporučujemo Multipower proteinske shakeove koje možete pripremiti u samo nekoliko minuta. Formula80, proteinski shake sa sniženim sadržajem ugljikohidrata i masti, pruža dugotrajan osjećaj sitosti te je idealna zamjena za obrok. A uz kockice leda pružit će prijeko potrebno osvježenje u vrućim ljetnim danima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj