Čudesni napitak za ravan trbuh

15/07/2016

Kojeg uz malo truda možete i sami pripremiti...

Cynthia Sass osmislila je napitak za koji tvrdi da skida čak 3 kilograma i 10 centimetara u struku nakon samo 4 dana redovitog konzumiranja. I to uz samo nekoliko potpuno prirodnih sastojaka!

Sastojci su:

- svježi đumbir
- listići mente
- krastavac
- limun
- voda

Priprema:

Operite limun, prepolovite ga i izvadite koštice. Svaku polovicu lagano zasijecite i ubacite u posudu s vodom (potrebno vam je 8,5 čaša vode). Limun nemojte guliti, niti ga cijediti, već ga jednostavno lagano zarezanog ostavite da stoji u vodi. Tome dodajte i kolutiće oguljenog krastavca te desetak opranih listića mente. Jedan đumbir srednje veličine naribajte i dodajte u vodu, sve skupa promiješajte i ostavite preko noći u frižideru.

Onaj malo naporniji dio je taj da 4 dana zaredom smijete piti isključivo ovaj napitak koji ćete dan ranije pripremiti za svaki od 4 dana. 8 čaša vode je preporučeni unos koji bismo svakodnevno trebali konzumirati, a ostali navedeni sastojci znatno ubrzavaju sagorijevanje masti.

Mi svakako ne preporučamo da nekoliko dana pijete samo napitak, no svakako biste ga mogli uvesti u svoju svakodnevicu i time pospiješiti gubitak neželjenih kilograma i otapanje masnih naslaga. Plus, osvježenje dobro dođe u ovim vrućim danima!


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj