7 namirnica koje obožava Gigi Hadid

15/09/2016

Otkrila nam je čak i svoj omiljeni burger...

S naslovnice listopadskog izdanja Harper's Bazaara smiješi se Gigi Hadid s burgerom u rukama, pritom si slasno oblizujući prste. Ok, shvatili smo, žena voli jesti! A evo i u kojim namirnicama najviše i najrađe uživa!

1. Kajgana sa slaninom i tostiranim kruhom. Budući da živi u blizini restorana 'The Smile', često će dan započeti doručkom na toj adresi. Uz to će popiti sok od naranče i kavu.

2. Grah. Koji jede zahvaljujući svom dečku Zaynu. On, poput mnogih Britanaca za doručak jede grah, pa ga je uz njega i ona zavoljela u posljednje vrijeme.

3. Burgeri. Burgere Gigi najčešće jede za ručak, ili brunch, budući da su joj uglavnom na meniju oko podneva. Gigi vjeruje kako zahvaljujući zdravoj hrani ostaje fit, a zahvaljujući burgerima ostaje zdrave glave. A kad se zaželi burgera, otići će u restoran JG Melon u West Villageu.

4. Rocket salata. Koju najčešće, baš poput doručka, jede u restoranu The Smile. U nju je toliko zaljubljena da bi ju, priznaje, mogla jesti svakoga dana. A k tome je i zdrava!

5. Grasshopper Pie sladoled. Omiljeno mjesto joj je bilo Emack & Bolio's na ulici Houston, i tamo je u sladoledu uživala gotovo svakodnevno na putu do teretane. Kada je jednog dana shvatila da je zatvoreno, skoro se rasplakala.

6. Sushi. Kada je vrijeme za noćni izlazak, odlučit će se za večeru i piće s prijateljima. U ulicu Bond obavezno će otići na sushi, i to iz dva razloga. Prvo, jer im je sushi odličan i drugo, zato što je u blizini njezinog stana.

7. Hrana koju sama skuha. Ostaje li kod kuće, Gigi će uživati u kuhanju i gledanju filma. Nije precizirala što najčešće kuha, no vjerujemo kako je u pitanju nešto ukusno. Jer ako ništa, žena je dala do znanja da ima stila i kada je hrana u pitanju!

Photo credit: Harper's Bazaar

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj