2 ozbiljne pogreške zbog kojih masnoća nema namjeru napustiti trbuh. Imate li ih i vi na savjesti?

04/08/2014

Odlučili ste promijeniti svoj ​​život i riješiti se prokletog špeka, čudnog "šlaufa", tvrdoglavih naslaga masnoće. Isprva je sve išlo izvrsno, gubili ste kilograme ludim tempom, ali...

ZNOJITE se u teretani, ne jedete dovoljno, ali nakon početnih uspjeha u mršavljenju kazaljka na vagi ne pomiče se s mjesta? Upoznajte sastojak koji će Vam pomoći izaći iz tog začaranog kruga.

Odlučili ste promijeniti svoj život i riješiti se prokletog špeka, čudnog "šlaufa", tvrdoglavih naslaga masnoće. Isprva je sve išlo izvrsno, gubili ste kilograme ludim tempom, ali...

Jednog dana, bajka se završila. Vaga više nije pokazivala ni gram manje. Što ste učinili krivo? Vjerojatno ste napravili dvije osnovne pogreške zbog kojih su vaši napori bili unaprijed osuđeni na neuspjeh.

Pogreška # 1 Vjerovali ste da su kilogrami koji su bili izgubljeni na početku - masnoće

Nažalost: to je bila voda! Prije nego što se vaše tijelo počne rješavati pravog krivca težine - masnoća - mora se riješiti rezervi vode akumulirane u obliku ugljikohidrata. Ova faza prolazi brzo i ugodno, ali to nije pravo mršavljenje.

Pogreška # 2 Prepuštate se sudbini: ne olakšavate si mršavljenje

Faza spaljivanja masnoća traje neusporedivo duže. Za vidljive rezultate morate pričekati mjesecima, što zahtijeva željeznu disciplinu i strpljenje. Jeste li na to osuđeni?

Jedinstven poticaj iz prirode

Postoje složeni sastojci koji značajno ubrzavaju mršavljenje. Jedan od najmoćnijih - i najsigurnijih - je klorogenska kiselina, CGA. To je prirodni sastojak kave koji smanjuje osjećaj gladi, pokreće metabolizam i ubrzava sagorijevanje masti u jetri. Zahvaljujući tim svojstvima, omogućuje vam da se riješite masnoća u vrlo kratkom vremenu - u čak 4 tjedna!

Postoje mnogi proizvodi koji navodno smanjuju tjelesnu težinu, ali izvrsne rezultate daju samo proizvodi s najvišom koncentracijom klorogenske kiseline.

Izvor: Index Rouge

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj