Bili su ludo zaljubljeni (ok., slijepi), a onda su naglo progledali...

06/06/2021

Dobro pogledajte ove ljubavne ispovijesti. Možda se prepoznate...

U Splitu stvarno ima lipih cura, ali ona je od svih bila najlipša. Sretali smo se po gradu i ja sam si uvik mislio kako je moguće da je ovakva, ludilo! Nakon što sam je gledao cilo lito izdaleka, napokon smo se našli u istom društvu i popili piće. Znao sam da je sad ili nikad i pozvao sam je van. Bio sam izvan sebe od sriće kad je pristala. Počeli smo izlaziti i bilo nam je super - uz to što je bila prekrasna, bila je i slatka i draga. Ubrzo smo počeli provoditi sve više vremena zajedno, bila je kod mene gotovo svaki vikend. I dalje smo izlazili, družili se s istom ekipom, ali shvatio sam da njoj za jedan izlazak treba dva sata da se spremi. Pa samo da odemo na pazar crtala je nešto na oči, prekrivala lice s nekoliko krema i pudera! Alo, idemo kupiti pome! Počelo me sve to izluđivati, zašto toliko vremena odlazi uzalud! - Toni G.

S njom nikad nisam znao gdje ćemo završiti - tulum kod frendova ili koncert, odjednom bi se sjetila da ima i ulaznice za kazalište ili da u subotu odemo na izlet. Bila je tako prekrasno spontana, a meni se činilo da s njom proživljavam veliku avanturu. Nitko nije bio kao mi - slobodni i spontani. Već slutite kraj? Nikad se nije držala planova. Nakon nekog vremena nisam znao reći ljudima hoćemo li nekamo doći ili ne, idemo li i s njima na more ili ne. Zeznula je i svadbu mog bratića, koji mi je kao brat, jer se u zadnji tren sjetila da sutradan ima trekking ligu pa nije došla. Počela me izluđivatiiiii! - Denis K.

Ima osjećaj za cestu, dobro je da smo naletjeli na nju, mislio sam dok nas je vozila kući s tuluma iz neke vikse usred ničega i usred noći. Apsolutno sam se napalio na nju - kakva cura! Uspio sam od nje nažicati IG i pozvao je van već sljedeći dan. Došla je po mene autom - wow! Bio sam apsolutno kao tele prvih nekoliko mjeseci i osjećao se sigurno u njezinim rukama. A onda kao da sam progledao jedne subote i gužve u gradu, kad se počela derati na jednu stariju ženu koja je prelazila pješački. Pa je onda gotovo zgazila biciklista i nakon toga psovala kao manijak na “zelenom valu”. Ostao sam paraliziran! Pa ona je najobičnija živčana babetina, manijak, bez imalo sluha za bilo koga, treba joj oduzeti vozačku odmah! - Marko M.

Zvao me da mi čuje glas, da mi kaže da je vani hladno, da me opomene da uzmem šal i rukavice, pa da je zaboravio reći koliko sam mu slatka, a onda me zasipao porukama sa srcima. Kako je to romantično, mislila sam, imam najosjećajnijeg frajera na svijetu. Takvi više ne postoje, koliko samo imam sreće što sam naletjela na nekoga kome je toliko stalo do mene! Fast forward tri godine poslije - on me i dalje zove 20 puta na dan. Svaki njegov poziv počinje s “gdje si?”. Sad se više ne smješkam kad me zove nego se smrznem. Apsolutno više nije riječ o romantici, nego o čistoj kontroli, onoj najgoroj. Ne prođe ni sat vremena bez njegove poruke ili poziva. Zašto mi je trebalo toliko da shvatim da je totalni control freak i da to nije uopće normalno? - Ela G.

Bila je nježna i turbo romantična, privukli su me njezin sramežljiv osmijeh i aura neke melankolije koja joj se zrcalila u očima. Bili smo studenti, ona književnosti, ja na FER-u, i sreli smo se u studentskoj menzi. Vjerojatno su mnoge ljubavi tako počele, ali mislio sam da je naša posebna i da je moja cura najdivnije biće. Voljela je šetati kad je pun mjesec i pričala mi je o Edgaru Allanu Poeu, briznula bi u plač na neku potpuno jeftinu melodramatičnu romantičnu komediju i inzistirala da ne može čitati Tolstoja jer je previše potresa. Bilo mi je to sve neobično i kao liku s inženjerskim mozgom, potpuno egzotično. No nakon tisuće suza zbog bezveznog filma, nakon kojeg sam je trebao tješiti, i beskrajnih rasprava o fiktivnim likovima iz knjiga, shvatio sam da uopće nije tako romantična i nježna, nego dramatična do boli. Bez drame nije mogla, shvatio sam nakon dvije godine. - Dinko L.

Uvijek je bio u pokretu i vrlo uspješan, radio je i cijelu noć na nekom projektu ako je trebalo. Kako različito od svih onih frajera iz kvarta koji su se povlačili po birtiji od jutra do mraka! Bio je IT-jevac i iako nisam uopće razumjela što točno radi, bilo mi je to beskrajno cool i privlačno. Sa 20 godina stvarno ti je super kad te dečko istih godina može odvesti na večeru ili na putovanje. Ali nakon nekog vremena kao da sam progledala - pa njegov mobitel neprestano bliješti, a laptop ide s nama kamo god krenuli. On se nikada u naše dvije godine veze zapravo nije opustio! Posao mu je bio na prvome mjestu, sve drugo će “lako”. Kulminiralo je kad sam dobila upalu pluća, a on me došao samo pogledati na brzinu, jer je imao neki jako važan projekt. Još jedan u nizu… - Larisa Š.

Mogu vam ispričati zašto je on mene ostavio. Na početku mu je imponiralo što sam samostalna i imam karijeru, dobro sam plaćena i nikada ne tražim od njega nikakve savjete niti ga gnjavim sitnicama. Bilo mu je genijalno što ima curu koja može sve sama. Ali nakon nekog vremena počeo je moje čvrste stavove smatrati previše autoritativnima, a mene počeo zvati diktatoricom. Moj autoritet bio mu je zanimljiv samo dok se nije počeo odnositi i na njega. Na početku sam mu imponirala i hvalio se mnome pred svima, a na kraju me u četiri zida proglasio aždajom koja naređuje i svima nameće svoje stavove. Nije bilo ni zanemarivo to što sam zarađivala više od njega. Sve ono što je volio na meni u nekoliko je godina postalo ono što ga najviše živcira. - Tina G.

Upoznali smo se preko zajedničkih frendova i odmah me privukao. Imao je mističnu auru i smješkao se nekako tajanstveno, što mi je bilo beskrajno seksi. Prohodali smo odmah taj dan. On je najdivniji čovjek i dečko, mislila sam dok mi je pripremao doručke kod sebe. Bio je fantastičan prema meni - pažljiv, zabavan, duhovit, sa sto priča. I kemija je bila poprilično jaka i bila sam sigurna, ali ono 100 posto, da će se to razviti u nešto dobro, lijepo i dugo. Ali nikada se nismo maknuli od izlaska i tih doručaka kod njega, nikada me nije pitao da odemo nekamo i nikada se nije otvorio. Njegova mistična aura zapravo je bio oklop koji nisam mogla probiti. Nikada nisam uspjela doznati što ga to muči i zašto se nešto tako lijepo nije moglo produbiti i trajati. Najgore je što stvarno mislim da smo mogli trajati, ali postalo je nemoguće. - Ivana Z.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj