Najluđe priče o varanju privatnih istražitelja

28/02/2019

Jedan se od sumnjivaca čak nabacivao privatnoj istražiteljici koju je anagažirala njegova žena

Svi smo upoznati s tim kako to izgleda kada u svijetu poznatih netko nekog prevari pa slike te indiskrecije iskaču iz paštete, gledaju vas dok na kiosku kupujete sok ili vas napadaju na svim društvenim mrežama redom. Ali kako to izgleda u stvarnom životu? Puno manje glamurozno, ali ponekad ništa manje smiješno. Snimanje i skupljanje dokaza o aferama nevjernih supružnika je svakodnevica privatnih istražitelja, a ovo su njihove najluđe priče...

Romantični vikend s čistačem bazena

Jedan nas je čovjek unajmio da pratimo njegovu ženu na "odmoru s prijateljicama" na egzotičnoj destinaciji. Kada je spomenuo izlet mužu jedne od žena koje su trebale ići, ovaj nije imao pojma o čemu se radi i to mu je probudilo sumnju. Pratili smo je i prvih je tri dana zaista provela s nekoliko prijateljica. Kupale su se i sunčale i stalno slikale. Nakon tri dana prijateljice su otišle, a sumnjiva se žena ostala družiti još 14 dana s čistačem bazena u kojem su odsjedale. Cijelo je vrijeme mužu slala slike u kupaćima, koje su slikale u ta prva tri dana. Najgore od svega, ispalo je da joj ovo nije bio prvi odmor s istim čistačem bazena.

Fizički obračun, ali ne i razvod

Ova nas je žena nazvala jer joj je muž rekao da je našao nove prijatelje u teretani. Pratili smo ga neko vrijeme, ali je on bio toliko oprezan da bismo ga svaki put izgubili. Ipak, primijetili smo da jedna susjeda izlazi iz kuće u isto vrijeme kad i on svakog dana. Odlučili smo pratiti nju i na kraju smo ih oboje našli na napuštenom parkingu iza nedovršene zgrade. Kada smo javili ženi ona je došla, otrčala do auta otvorila vrata i zatekla ih gole. Nasrnula je na susjedu, ali se muž našao između njih. Na kraju mu je sve oprostila, ali nas je nekoliko mjeseci kasnije zvala da mu prisluškujemo telefon da vidimo čuje li se još sa susjedom. Odbili smo to odraditi, a i to nam je bio i prvi i zadnji put da smo dopustili klijentu da se pojavi na licu mjesta.

profimedia-0274297186

Kradljivica kozmetike

Jedan nas je čovjek zamolio da istražimo njegovu curu s kojom je bio u vezi na daljinu. Imao je malo više novaca i htio se oženiti njome, ali je htio biti siguran da ga neće prevariti. Pratili smo je neko vrijeme i cijelo se vrijeme stvarno nalazila s prijateljicama, išla s njima na kave i u shopping. Kada smo već htjeli odustati, primijetili smo nešto drugo - možda nije bila nevjerna svom dečku, ali je u svakom tom pohodu na shopping centar krala kozmetičke proizvode.

Nepopravljivi ženskar

Žena je dobila spolno prenosivu bolest od muža i unajmila nas da ga pratimo na njegovom sljedećem poslovnom putu. Rekla je da će sigurno biti u hotelskom baru jer voli piti. Na slučaju je radila kolegica i nakon što je dokumentirala kako se upucava nekolicini žena u baru hotela, počeo se upucavati njoj i nakon što ga je nekoliko puta odbila, joj je ostavio karticu od svoje sobe da dođe gore, u slučaju da se predomisli.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj