Kakav je zapravo osjećaj koristiti strap on dildo

01/12/2015

„Korištenje strap on-a je užasno umarajuće i stvarno ne znam kako frajeri toliko mogu izdržati.“

1. Što te je natjeralo da ga isprobaš?

A: To je bilo nešto o čemu sam čitala na stranicama za lezbijke i činilo se kao nešto što bi se savršeno uklopilo u naš seksualni život.

B: Ne znam. Naš seksualni život je jednostavno odličan i mislim da smo mu jednostavno željele nešto pridodati.

C: Zato što definitivno patim od lagane zavisti prema penisu. Volim svoju vaginu, ali od malih nogu razmišljam o tome kakav je osjećaj nešto toliko osjetljivo staviti u toplu, vlažnu vaginu. Znam da je korištenje strap on dilda neusporedivo s time, ali sam mislila da ću tako možda ipak biti bar korak bliže senzaciji.


2. Opiši kakav je osjećaj bio kada ste ga isprobali prvi put.


A: Nosila sam ga prva jer sam se uvijek smatrala onom koja bi bila „davatelj“ i nije mi išlo od ruke, a i nismo koristili dovoljno lubrikanta. Onda smo se zamijenili i sviđalo mi se dok ga je ona nosila. Sad sam već nešto iskusnija.

B: Pa, ona nikad nije bila s muškarcem, a riječ je poprilično velikom dildu i brinula sam se. Svidjelo joj se, ali sam se osjećala kao da nemam pojma što radim. Korištenje strap on-a je užasno umarajuće i stvarno ne znam kako frajeri toliko mogu izdržati dok su na vrhu.

C: Uf bilo je užasno čudno. Bilo je seksi, ali smo se obje osjećale vrlo nespretno. Bilo je smiješno koliko smo obje navaljivale na penetraciju i bilo nam je jasnije zašto to čine i muškarci. Bilo je nespretno – dildo je stalno iskakao, nismo koristile dovoljno lubrikanta, a činjenica da to nije moj penis i da nisam imala nikakav osjećaj također nije pomogao. Sjećam se jako puno smijeha i ispričavanja. Bilo je zabavno i seksi.


3. Što te najviše iznenadilo kod korištenja?


A: Iznenadilo me koliko sam željela biti ona koja prima.

B: Iznenadilo me to koliko je cijela stvar zapravo umarajuća i koliko sam se beskorisno osjećala. Ona nije doživjela orgazam, a ja nisam ništa osjetila.

C: Moć koju sam osjećala. Osjećala sam se agresivno, čak i kad sam bila nježna i išla polako. Istovremeno me plašilo i uzbuđivalo. Činjenica da sam imala određenu količinu kontrole zadavala mi je osjećaj moći i dobro sam se osjećala.


f4. Preferiraš li seks sa strap on-om iznad drugih tipova seksa?


A: Ako je cilj zagarantirani orgazam, preferiram prste, a ako želim partnerici zagarantirati orgazam, odabrat ću oralni seks. Ipak, ponekad jednostavno žudim za strap on-om.

B: Ovisi o danu.

C: Ne bih rekla da ga preferiram. To je potpuno drukčije od ičega, a na mene u najvećoj mjeri djeluje psihički. Najdraža mi je stvar izvoditi oralni seks jer volim miris, okus i teksturu vagine. Strap on je nešto posve drukčije i u meni budi jednu potpuno drukčiju stranu.


5. Osjećaš li bilo kakvu stimulaciju dok nosiš strap on?

A: Da, klitoralnu stimulaciju ako ga dobro postavim, ali i bez toga dobivam određenu mentalnu stimulaciju od toga što sam iznad partnerice i što sam ta koja „obavlja posao“. Ipak, nisam nikad doživjela orgazam dok sam ga nosila.

B: Ne samo od strap on-a, ne. Ipak, dvaput sam doživjela orgazam dok sam ga nosila i bio je jako čudan osjećaj.

C: Baš i ne. Još uvijek želim eksperimentirati s vibrirajućim prstenom dok ga nosim, ali osim mentalnog uzbuđenja, osjećam jako malo. Još nisam doživjela orgazam dok sam ga nosila.


6. Što smatraš najvećom zabludom kad je riječ o nošenju strap on-a?

A: Najveća je zabluda ta da je cilj strap on-a imitiranje penetrativnog seksa. Nije. Postoji mnogo načina na kojih se možeš povezati s partnerom noseći ga.

B: Da želim biti frajer i imati penis, što uopće nije istina. Stvarno volim svoju vaginu. Druga je zabluda ta da, ako volimo strap on, volimo i penis, pa zašto onda jednostavno nismo s muškarcem? To je glupost. Volimo jedno drugo, ne penis.

C: Da je on samo za lezbijke. Mislim da je „pegging“ još uvijek poprilično veliki tabu, iako postoji niz heteroseksualnih parova koji u tome uživaju. I ne, to ih ne čini homoseksualcima.


7. Što biste preporučili Cosmo čitateljicama koje se žele okušati u ovoj vrsti seksa?

A: Nemojte ponoviti moju grešku i naručiti ga preko interneta bez prethodnog informiranja. Prvo otiđite u trgovinu i proučite pojaseve i dilda. Postoje različite vrste i načini na koji se strap on može nositi. Kad znate što želite, onda ga možete naručiti online ako vam je neugodno kupiti ga u trgovini. Također, koristite dobar lubrikant i nemojte štedjeti na njemu.

B: Molim vas, budite u formi i pripremite se na poprilično veliki napor!

C: Mislim da je najbolji način da osigurate odlično iskustvo sa strap on-om tako da odete u trgovinu i proučite što vam najbolje odgovara. Znam da postoji niz ljudi kojima je to neugodno, ali vidjeti nešto uživo, ispipati i isprobati bilo kakvu seksualnu igračku prije kupnje čini ogromnu razliku i vidno pospješuje cjelokupno iskustvo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj