Upravo je počela Cosmo Influencerica 2019!

21/03/2019

Možete početi glasati za svoju najdražu influencericu godine u sklopu natječaja Jana Ice Tea Cosmopolitan influencerica powered by s. Oliver

Dame i gospodo, stvaraoci sadržaja i konzumenti sadržaja, lajkači i dislajkači, followeri i unfolloweri, egzibicionisti i voajeri, ovisnici o Facebooku, Instagramu, Twitteru ili Youtubeu, s ponosom možemo objaviti da je natječaj Jana Ice Tea Cosmopolitan influencerica powered by s. Oliver - upravo počeo!

Influencerice, jedan od najvećih medijskih fenomena 21. stoljeća, ove će godine dobiti svog "Oskara", časopis Cosmopolitan, koji već punih 21 godina Cosmopolitan osnažuje svoje čitateljice dajući im vjetar u leđa, a peti put u Cosmovoj povijesti dugoj 7665 dana, koliko je brend prisutan na hrvatskom tržištu, u natječaju “Ja sam više od selfieja” birati će COSMO INFLUENCERICE 2019. godine.

O NATJEČAJU

Natječaj “Ja sam više od selfieja - COSMO INFLUENCERICA 2019." počinje DANAS, 21. ožujka na portalu Cosmopolitan.hr i traje do 10. travnja, a o izboru ultimativne Cosmo djevojke odlučuju glasovi čitatelja u podrubrici “Postani Cosmo djevojka” i glasovi žirija kojeg čine Aleksandra Orlić, Goran Čižmešija, Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Tara Thaller, Isabella Rakonić i Nina Slišković Goleš.

Pobjednice pojedinih kategorija doznat će se na rođendanskom partyju u povodu 21. rođendana časopisa Cosmopolitan. A Cosmo influencerice ove godine biti će podijeljene u sljedećim kategorijama:

 

infl 8infl 6infl 1infl 2infl 4infl 5infl 7infl 9infl 10infl 11

h

12. kategorija rezervirana je ZA VAS! Samo u toj kategoriji prijave primamo do 10. travnja 2019.

VIŠE O 12. KATEGORIJI (ili, kako prijaviti svoju najdražu influencericu, ili sebe ili se)

Ponosna ste influencerica? Poznate nekoga tko bi zbog svog utjecaja, lajkova, followera i popularnosti na društvenim mrežama zaslužuje biti dio natječaja cosmo influencerica 2019.? Možete prijaviti sebe ili svoju omiljenu influencericu, ovdje.

UPOZNAJTE ŽIRI:

g

Dok čekamo imena superjunakinja kojima ćemo se diviti 2019., pozivamo vas da nam se pridružite, lajkate, predložite svog kandidata (pa čak i ako ste to vi!) i podržite naše ultimativne Cosmo djevojke na putu prema sjajnoj budućnosti. 

Partneri ovogodišnjeg natječaja Cosmopolitan influencerica su: Erste banka i Kozmetika Afrodita.

#moćjeunašimrukama

Ajmo, curice, ajmo dječaci, influenceri, selfie-ovisnici, i opinion-makeri!

Glasanje je počelo!

Prijavi se i ti! Kategorija Cosmo čitateljica te nestrpljivo čeka na cosmopolitan@cosmopolitan.hr

j

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj