Traže se ultimativne Cosmo djevojke!

02/02/2015

Jeste li to možda baš vi? Ako imate između 18 i 35 godina, sudjelujte u natječaju 'Ja sam više od selfieja', prijavite sami sebe, ali i frendicu, kolegicu ili susjedu koje su previše samozatajne da bi ispunile naš formular i upoznajte te podržite vedre & smjele djevojke koje su se usudile biti drugačije ili glasnije od drugih

Cosmo redakcije diljem svijeta, i one stvarne i one digitalne, imaju nešto zajedničko - često na zidu ili fejsu uz neizostavni selfie visi neki plakat ili barem status na kojem piše I Want It All!

Vodeći se idejom da moderna cura u 21. stoljeću doista može sve, samo ako to poželi, teško nam je bilo definirati tko je prava Cosmo cura jer svaka od nas, osim super originalnog selfieja naravno, ima onaj svoj neodoljiv faktor x koji Francuzi tako precizno zovu Je ne sais quoi (ne znam što:), bilo da je to bujna mašta, izdržljivost, snaga, veliko srce, analitički um ili glamurozni stav.

S obzirom na to da će hrvatsko izdanje časopisa Cosmopolitan ove godine ući u 17. godinu života, vrijeme je da shvatimo što želimo od života i što nas čini pravom Cosmo djevojkom koja je više od selfieja te kojim putem želimo krenuti – želite li vi biti mlada poduzetnica, kreativka, znanstvenica, humanitarka ili fajterica i pol.

y

Prvi put u povijesti ove godine nas, umjesto jedne, čeka puno pobjednica (čak deset), i to u posebnim kategorijama. Ako imate između 18 i 35 godina, sudjelujte u natječaju 'Ja sam više od selfieja', prijavite sami sebe, ali i frendicu, kolegicu ili susjedu koje su previše samozatajne da bi ispunile naš formular i upoznajte te podržite vedre & smjele djevojke koje su se usudile biti drugačije ili glasnije od drugih, koje su pomaknule granice u svom području djelovanja ili su se usudile mijenjati SVIJET. Nabolje, naravno!

Čekamo vaše prijave (i, dakako, glasove za vaše favoritkinje) do 2. ožujka, a o pobjednici odlučujete vi, drage čitateljice i čitatelji, jer se online glasovi zbrajaju s glasovima Cosmo žirija. Požurite, jer Freddie Mercury je bio u pravu kada je rekao: I want it all, and I want it now! 

Prijava treba sadržavati sljedeće podatke:

Ime i prezime:

Kategorija:

Godine:

Zanimanje:

Razlog zbog kojeg bi ova nagrada trebala pripasti ovoj kandidatkinji/meni (u najviše deset rečenica): 

Više o kandidatkinji i njezinu radu možete doznati na (web, Facebook profil…):

I naravno ne zaboravite poslati i selfie:)

*U obzir ćemo uzimati samo potpune prijave, a uredništvo Cosmopolitana napravit će uži izbor kandidatkinja koje će biti predstavljene na webu.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj