Prijavi se za Cosmo influencericu godine 2018.!

12/03/2018

Imaš lajkove i followere? Uključi se u natječaj!

Ako su Facebook, Instagram, Twitter, ili Youtube prvo što vidiš ujutro, i zadnje što vidiš navečer, 200.000 lajkova pojedeš za doručak, i već si odavno prešla minimalac od 3k followera, možda si upravo ti kandidatkinja za natječaj COSMO INFLUENCERICA 2018. u sklopu natječaja “Ja sam više od selfieja”.

Počelo je na nagovor prijateljica koje su ti uvijek govorile da si im uzor, koje su uvijek nosile iste parfeme kao i ti, pitale te za make-up savjete, zvale vas sa sobom u shopping, a pitanje: “Što misliš o ovome” čula si barem 2K puta. Baš kao Chiara Ferragni, Ashley Graham, Kim & Kylie Kardashian, Selena Gomez, ili Huda Kattan, koje su priključile Instagram-ludilu i dostigle vrtoglave brojke o kojima možemo samo sanjati, i ti si jedan dan odlučila napraviti svoj Insta-profil i svoj “influence” pretvoriti u višeznamenkastih brojki?

Ponosna ste influencerica? Poznate nekoga tko bi zbog svog utjecaja, lajkova, followera i popularnosti na društvenim mrežama zaslužuje biti dio natječaja cosmo influencerica 2018.? Prijavite se!

Jer, već punih 20 godina Cosmopolitan osnažuje svoje čitateljice dajući im vjetar u leđa, a četvrti put u Cosmovoj povijesti dugoj 7300 dana, koliko je brend prisutan na hrvatskom tržištu, u natječaju “Ja sam više od selfieja” bira se COSMO INFLUENCERICE 2018. godine. Djevojke koje imaju FAKTOR S, a koji ne označava samo selfie nego i snagu, sreću, samostalnost, super snove, stil i stav. Cure koje su hrabro uzele svoje snove, ali i društvene mreže u ruke i pretvorile ih u fantastičnu stvarnost.

Dok čekamo imena superjunakinja kojima ćemo se diviti 2018., pozivamo vas da nam se pridružite, lajkate, predložite svog kandidata (pa čajk i ako ste to vi!) i podržite naše ultimativne Cosmo djevojke na putu prema sjajnoj budućnosti.

#moćjeunašimrukama

INFLUENCERICA_507233725


O NATJEČAJU

Natječaj “Ja sam više od selfieja - Cosmo influencerica” 2018. počinje DANAS na portalu Cosmopolitan.hr i traje do 15. travnja, a o izboru ultimativne Cosmo djevojke odlučuju glasovi čitatelja u podrubrici “Postani Cosmo djevojka” i glasovi žirija koji čine članovi redakcije Cosmopolitan.

Pobjednice pojedinih kategorija doznat će se na rođendanskom partyju, 18, travnja, u povodu 20. rođendana časopisa Cosmopolitan. A Cosmo influencerice ove godine biti će podijeljene u sljedećim kategorijama:

1. Moda
2. Beauty
3. Putovanja
4. Showbiz
5. Umjetnost
6. Fitness
7. Lifestyle
8. Književnost
9. Gastro
10. Interijeri
11.Insta faca - frajer kojeg volimo pratiti (nešto i za dečke:)

12. kategorija rezervirana je ZA VAS! Samo u toj kategoriji prijave primamo do 5. travnja 2018.

INFLUENCERICA_499068511

Ajmo, curice, ajmo dječaci, influenceri, selfie-ovisnici, i opinion-makeri! Pošaljite nam svoje podatke & fotku, i prijavite se ovdje:

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj