Potraga za ultimativnom Cosmo djevojkom se nastavlja

01/02/2016

Drage naše humanitarke, poduzetnice, znanstvenice, kreativke, vladarice društvenih mreža, studentice, umjetnice, pustolovke, fajterice i slavne curke, ovo je natječaj baš za vas – pravi trenutak da zabljesnete i pokažete sve što znate, možete i želite. Dokažite nam da ste više od selfieja, a Cosmo će se potruditi ispuniti vaše snove

Ovo proljeće Cosmo postaje punoljetan! Da, dobro ste pročitali i zbrojili, proslavit ćemo 18. roćkas, a to znači da ćemo odsad moći manje-više raditi sve ovo što smo radili i dosad, s tom razlikom što će to sada biti legalno :) Šala mala. No ona nam je potrebna jer svi znamo što te prijelomne osamnaeste znače. Znate već, više nije dovoljno imati super gumice, tenisice, pernice, okidati slatke selfieja te brojiti srčeka i lajkove nego je došlo krajnje vrijeme da smislimo neki dobar plan, stanemo na križanje i dobro promislimo kojim putem želimo krenuti – koji faks odabrati, koje zanimanje i što sa sobom preko dana. (Ok, Cosmo je dovoljno iskusan i tolerantan pa kuži da su nagle promjene smjera i stranputice i više nego poučne i zabavne, jer tko nije malo zalutao kao da nije ni živio.)

No u želji da vam malo damo vjetar u leđa, Cosmo i ove godine organizira veliki natječaj “Ja sam više od selfieja”, na kojem možete predstaviti svoje vještine, strasti, biznis, hobije, humanitarna djela, uspjehe, usmjeriti svjetla reflektora u sebe, dobiti nove sljedbenike i obožavatelje, super poslovne prilike, a ako vam se posreći, možda i pobijediti na našem natječaju i što sve ne... (sada do maksimuma upotrijebite svoju maštu).

Kako se prijaviti?

Dakle, ako imate više od šesnaest, sudjelujte u natječaju “Ja sam više od selfieja”, prijavite sami sebe, ali i frendicu, kolegicu ili susjedu koje su previše samozatajne da bi ispunile naš formular ili jednostavno napišite koje biste od slavnih cura voljeli vidjeti nominirane u rubrici Cosmo slavna cura.

Sve što trebate učiniti jest da se prepoznate u jednoj od deset kategorija i ispunite formular (ime i prezime, godište, zanimanje i u deset rečenica nam napišete zašto baš vi zaslužujete nagradu. Linkovi vaših FB stranica, blogova, Instagrama, ako ih imate, više su nego dobrodošli. Naravno, ne zaboravite zakačiti i koji dobar selfie. :)

Kategorije:

1. Cosmo humanitarka
2. Cosmo poduzetnica
3. Cosmo znanstvenica
4. Cosmo kreativka
5. Cosmo vladarica društvenih mreža
6. Cosmo studentica
7. Cosmo umjetnica
8. Cosmo pustolovka
9. Cosmo slavna cura
10. Cosmo životna priča

Pobjednica u svakoj od navedenih kategorija dobiva se zbrajanjem glasova stručnog žirija i čitatelja, a proglašenje će se održati na veeeelikom Cosmo partyju 31. ožujka 2016. gdje ćemo proslaviti 18. rođendan. Šifra: disko party!

A sada upoznajte te podržite vedre&smjele djevojke koje su se usudile biti drugačije ili glasnije od drugih, koje su pomaknule granice u svom području djelovanja ili su se usudile mijenjati svijet. Nabolje, naravno!

Čekamo vaše prijave (i, dakako, glasove za vaše favoritkinje) do 3. ožujka 2016.

*Redakcija Cosmopolitana zadržava pravo selekcije svih online prijava.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj