Postani lice s Cosmo naslovnice!

03/03/2020

Osjećaš se kao prava Cosmo Girl? Imaš na Instagramu više od 3000 followera? Želiš osvanuti na Cosmo coveru? Čekamo vaše prijave!

Kada vam kažemo da je Cosmo influencerica ponovno u igri, onda znajte da je to puno veća vijest od ponovna susreta Jennifer Aniston i Brada Pitta na dodjeli filmskih nagrada. Jer kada najčitaniji ženski časopis na svijetu, koji prati 78 MM čitatelja, dijeli nagrade, onda to nešto znači. Vi birate hoćete li tu potporu nazvati vjetar u leđa, jedini legalni boost ili Girl Power!

Šesti put u Hrvatskoj časopis Cosmopolitan bira najutjecajnije cure na društvenim mrežama, a djevojke koje imaju faktor S, a koji ne označava samo selfie nego i snagu, sreću, samostalnost, superiornost, stil i stav. A tko su sretne Cosmo influencerice 2020. doznat ćemo na velikom rođendanskom partyju na kojem ćemo proslaviti 22 godine druženja s vama. Budite dio naše priče i natječaja koji super snove pretvara u stvarnost. 

Ako ste o lajkovima ovisniji nego o prvoj jutarnjoj kavi, Facebook i Instagram prvo su što vidite ujutro i posljednje prije no što uplovite u beauty sleep, a broj vaših pratitelja polako, ali sigurno raste iz dana u dan, na pravom ste mjestu u pravo vrijeme jer 25. ožujka kreće natječaj COSMO INFLUENCERICA 2020. -  “Ja sam više od selfieja”.

Vedrina, smjelost, zabavan duh, neustrašivost, samouvjerenost, marljivost, predanost i ustrajnost samo su neke od osobina koje krase jednu Cosmo djevojku. Onu za kojom frajeri gube glavu, a druge žene priželjkuju da su poput nje. Ako ste u opisu prepoznali sebe, vrijeme je da se prijavite za Cosmo natječaj i postanete nova Cosmo Girl. Mi samo želimo da vas i ostatak svijeta upozna i da vam osiguramo vaših 5 minuta. Ili pak trajno mjesto pod svjetlima reflektora pod kojima bi, zahvaljujući ovoj prilici, mogli zasjati. 

Natječaj Cosmopolitan influencerica 2020. - “Ja sam više od selfieja” održava se na portalu Cosmopolitan.hr od 25. ožujka do 15. svibnja, a o izboru Cosmopolitan influencerica odlučuju glasovi čitatelja u podrubrici “Postani Cosmo djevojka” i glasovi žirija koji čine članovi redakcije Cosmopolitan. Cosmo influencerice, pobjednice 11 kategorija, doznat će se na rođendanskom partyju u povodu 22. rođendana časopisa Cosmopolitan. Sudjeluj i ti u natječaju i postani Cosmo influencerica u kategoriji rezerviranoj samo za naše čitateljice!l

Prijavi se do 1. travnja za sudjelovanje u natječaju i možda baš ti osvojiš titulu Cosmopolitan Girl te uđeš u 'utrku' za Cosmo naslovnicu! Jer samo će jedna pobjednica, jedna od 11 Cosmopolitan influencerica, zasjati i na naslovnici hrvatskog Cosma...

Let the games begin!
Čekamo nestrpljivo vaše prijave...

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj