Postani Cosmo djevojka i osvoji put za dvoje u New York

25/03/2014

Ako si ambiciozna, neovisna, samouvjerena, hrabra, znatiželjna, vedra i smjela, ovo je kreativni natječaj baš za tebe!

Kažu da je život ono što ti se dogodi dok si zauzet kovanjem planova. Ili, kao što bi rekla naša omiljena TV junakinja Carrie Bradshaw, život je ono što ti se dogodi dok u New Yorku čekaš stol. No mi u Cosmu smo poznati po tome što ne volimo čekati (ni stol, a ni dečke:) i što volimo uzeti stvari u svoje ruke pa smo tako i sad odlučili da je vrijeme da prestanemo maštariti o najuzbudljivijem gradu na svijetu koji bi se već odavno mogao zvati Seks i grad.

I stoga, drage Cosmo čitateljice, izazivamo vas na kreativni natječaj Postani Cosmo djevojka. Sve što od vas tražimo jest da nam dokažete koliko ste samopouzdane, hrabre, vedre, smjele, pametne, duhovite i da sudjelujete u našem izazovu.

Svaki tjedan postavit ćemo vam jedan kreativni zadatak i odabrati tri finalistice, a 15 djevojaka ulazi u veliko finale. Dokažite nam da ste baš vi prava Cosmo djevojka, a mi ćemo vam ispuniti vaše snove.

Jer ako možeš uspjeti u Cosmu, možeš uspjeti bilo gdje...

Kako sudjelovati?

●Natječaj za Cosmo djevojku 2014. godine traje od 31. ožujka do 11. svibnja. U tom će razdoblju na Cosmopolitan portalu biti objavljeno pet zadataka za natjecateljice.

●Nije nužno sudjelovati u svim zadacima, ali što više puta sudjelujete, povećavate svoju šansu za pobjedu.

●Svaki tjedan birat će se tri najbolje natjecateljice koje će tim plasmanom osvojiti nagradu mjeseca, ali i ulazak u finale. Pobjednice tjednih izbora, ukupno 15 finalistica iz prvih pet krugova, sudjeluju u finalu te više nema prijavljivanja, nego napeto iščekujemo pobjednicu natječaja.

●Rješenje zadatka mjeseca može biti crtež, fotografija, tekst... Ponekad će forma rješenja zadatka biti zadana, ali ponekad ćete sami moći odlučiti na koji ćete način prezentirati svoje rješenje (na primjer, ako je zadatak napraviti tortu, možete nam poslati recept, fotografiju ili oboje).

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj