Cosmo traži superjunakinje!

13/02/2017

Cosmo i ove godine organizira veliki natječaj “Ja sam više od selfieja”, koji osnažuje djevojke na putu do ostvarenja njihovih ciljeva, a na kojem možete predstaviti svoje vještine, strasti, biznis, hobije, humanitarna djela, uspjehe, usmjeriti svjetla reflektora u sebe, dobiti nove sljedbenike i obožavatelje, super poslovne prilike, a ako vam se posreći, možda i pobijediti na našem natječaju

Punih 19 godina Cosmopolitan čini svoje čitateljice sretnima i snažnima, no treći put u Cosmovoj povijesti dugoj 6935 dana, koliko je brend prisutan na hrvatskom tržištu, u natječaju “Ja sam više od selfieja” biramo SUPERJUNAKINJE 2017. godine. Djevojke koje imaju taj famozni FAKTOR S, a koji ne označava samo selfie nego i snagu, sreću, samostalnost, super snove, stil i stav. Cure koje su hrabro uzele svoje snove u ruke i pretvorile ih u fantastičnu stvarnost.

Kako se prijaviti?

Dakle, ako imate više od šesnaest, sudjelujte u natječaju “Ja sam više od selfieja”, prijavite sami sebe, ali i frendicu, kolegicu ili susjedu koje su previše samozatajne da bi ispunile naš formular ili jednostavno napišite koje biste od slavnih cura voljeli vidjeti nominirane u rubrici Cosmo slavna cura.

Sve što trebate učiniti jest da se prepoznate u jednoj od deset kategorija i ispunite formular (ime i prezime, godište, zanimanje i u deset rečenica nam napišete zašto baš vi zaslužujete nagradu. Linkovi vaših FB stranica, blogova, Instagrama, ako ih imate, više su nego dobrodošli. Naravno, ne zaboravite zakačiti i koji dobar selfie. :)

Kategorije:

1. Cosmo humanitarka
2. Cosmo poduzetnica
3. Cosmo znanstvenica
4. Cosmo debitantica
5. Cosmo vladarica društvenih mreža
6. Cosmo studentica
7. Cosmo sportašica
8. Cosmo pustolovka
9. Cosmo slavna cura
10. Cosmo životna priča

Pobjednica u svakoj od navedenih kategorija dobiva se zbrajanjem glasova stručnog žirija i čitatelja, a proglašenje će se održati na veeeelikom Cosmo partyju 30. ožujka 2017. na kojem  ćemo proslaviti 19. rođendan. 

A sada upoznajte te podržite vedre & smjele djevojke koje su se usudile biti drugačije ili glasnije od drugih, koje su pomaknule granice u svom području djelovanja ili su se usudile mijenjati svijet. Nabolje, naravno!

Čekamo vaše prijave (i, dakako, glasove za vaše favoritkinje) do 15. ožujka 2017.

*Redakcija Cosmopolitana zadržava pravo selekcije svih online prijava.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj