COSMO INFLUENCERICA: Sara Renar, kantautorica koja povlači crtu

29/03/2018

Upoznajte predstavnicu hrvatske alternative koju volimo

Njezina glazba može se definirati kao “eksperimentalni indie-pop koji miješa suptilne melodije s elektronskim i teatralnim elementima”, piše u njezinoj biografiji. S diplomom arhitekture u džepu, Sara Renar napustila je posao u uredu kako bi se definitivno posvetila karijeri u glazbi.

A post shared by (@sara_renar) on

I to kakvoj karijeri! Rođena 1987. godine, Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica koja iza sebe ima tri studijska izdanja. Album "Djeca" je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP "Jesen" Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. 

A post shared by (@sara_renar) on

U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem regije, među kojima su najupečatljiviji oni na festivalu Exit, Lake festu, Super Uho festivalu, Medvedgradskim ljetnim večerima te kada je otvorila koncerte Macy Gray u Tvornici Kulture te Darka Rundeka u Domu sportova. Trenutno Sara promovira svoj četvrti album, uzbudljivo live izdanje imena "Gdje povlačiš crtu?" koja briše granice između teatra, glazbe i radiodrame. 

Želite li glasati za našu Cosmo influencericu možete to napraviti klikom na fotografiju.

Influencerice_Fotka-1240x700

 

Fotografije: Sara Renar Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj