COSMO INFLUENCERICA Maja Šuput otkriva svoje najveće strasti

04/04/2018

I zašto svaki slobodan trenutak koristi baš za njih

Pjevačica Maja Šuput svaki slobodan trenutak koristi za putovanja, a svoju strast za istraživanjem novih destinacija redovito dijeli s brojnim fanovima na društvenim mrežama.

Koja vam je najdraža destinacija na kojoj ste bili?
Ima ih stvarno puno, ali život u Miamiju je stvarno onaj koji mi se najviđe sviđa. Bila sam već 15 puta u zadnje 3 godine, i apsolutno sve mi se u tom gradu sviđa: od lifestylea, od toga da je uvijek sunčano, palme i duge pješčane plaže, lijepi ljudi koji njeguju zdrav život, večernji izlasci i milijuni najboljih svjetskih restorana i noćnih klubova. Naravno, ne smijem zaboraviti ni šoping svih najboljih svjetskih brendova. Kada sletim u Miami kažem da sam stigla doma! 

 

Kako se provodite na odmoru – aktivno ili uživate u ljenčarenju?
Volim kombinaciju svega, od toga da uživam na lježaljci, čitam knjigu pola dana, ali ostatak onda jurim po gradu, obilazim znamenitosti koje nisam vidjela... No i kada sam na plaži cijeli dan stalno negdje skačem i divljam, volim sve to ovjekovječiti fotografijom i mislim da nikome pored mene nije dosadno. Veseli me objavljivanje fotografija na društvenim mrežama, ali imam oko za dobar kadar pa ne gnjavim nikoga previše s fotkanjem.
No, navečer uvijek izađemo vani. Nikada nisam u životu ostala u sobi spavati, uvijek odem u neki top restoran - to mi je naveća strast. Osim toga, u svim gradovima imam puno prijatelja tako da uvijek nekoga sretnem...

 

Poznati ste kao vrhunska gurmanica?
Da, nastojim uvijek odabrati najbolje restorane. Tko me zna, zna da sam do sada mogla kupiti 3 kuće za sve ono što sam pojela (smijeh)!

A kakvu kuhinju preferirate? 
Volim sve kuhinje, možda su mi malo veći favoriti azijska hrana; kineska, tajlandska, ali volim i fusion, naravno i mediteransku.

 

Koji je vaš savjet za sve Cosmo čitateljice?
Umjesto da kupite novu torbicu koja će biti hit sezone, radije taj novac uplatite za neko super putovanje - jer uspomene i prijateljska koja ćete ponijeti s putovanja puno su vrijednija od svih materijalnih stvari!

Maja je prava Cosmo influencerica i naš glas već ima, a želite li je vi podržati možete to učiniti klikom na sljedeću fotografiju!

Influencerice_Fotka-1240x700

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj