COSMO INFLUENCERICA: Lada Mitrašinović ima zavidan broj lajkova

22/03/2018

Upoznajte influencericu koja se u slobodno bavi profi-šminkanjem. Ili obrnuto?

Dok ne pije kavu s pjenom koja govori njezinim imenom (vidi dolje), ili šminka Ninu Badrić, Ivu Jerković ili Maju Šuput, Lada Mitrašinović vodi uspješni profil @belamakeuplada

U brojkama, više od 30,100 followera prati stranicu ove Cosmo influencerice na kojoj objavljuje sve; od selfieja, make-up uradaka na slavnim ili manje slavnim osobama, a Lada često u suradnji s make-up brendovima održava i master-class predavanja za sve one koji žele naučiti šminkati - sebe ili druge.

A post shared by Bela Make Up (@belamakeuplada) on

Prije nego je postala vizažistica, Lada Mitrašinović bila je odgojiteljica, sve dok u njezine ruke nije došla knjiga legendarnog vizažista Kevina Aucoyna “Face Forward”, koja ju je inspirirala da promijeni svoj život.

A post shared by Bela Make Up (@belamakeuplada) on

“Make up je moja prava ljubav, imam sreće što radim ono što uistinu volim te u čemu imam prostora za kreativnost i vječno usavršavanje. U ovom sam poslu stekla i velika prijateljstva i dragocjena iskustva. Svaki dan mi je drugačiji, uživam u sebi kao ženi i što svakoj drugoj ženi mogu barem malo popraviti dan uz nekoliko make up trikova”, kaže ova prekrasna crnka.

BelaMakeupLada

Glasati za Ladu Mitrašinović možete klikom na sljedeću fotografiju!

Influencerice_Fotka-1240x700

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj