COSMO INFLUENCERICA Ivana Mišerić i jedna sasvim posebna ljubav!

06/04/2018

Ona je jedna od najomiljenijih hrvatskih voditeljica i širi sreću oko sebe gdje god se pojavi. No, Ivana i sama ima jedan poseban izvor sreće...

Radijska voditeljica Ivana Mišerić svojim nas ljupkim glasom uvodi u jutro i slušamo je dok vozimo prema poslu ili ispijamo prvu kavicu. Već od ranog jutra (šihta joj počinje u 6 sati), vedra je i elokventna, pa ne čudi da je mnogi smatraju jednom od najpopularnijih radijskih voditeljica. Posebno je volimo jer je sa svojom ekipom na Otvorenom radiju pokrenula i 'Registar sreće', pozivajući slušatelje da ih nazovu i podijele ono što ih usrećuje, kako bi se međusobno motivirali i širili dobro raspoloženje.

Ova lijepa Velikogoričanka svojom energijom i zaraznim osmijehom pokušava usrećiti sve oko sebe, a posebnu ljubav dijeli sa životinjama – i zbog svega ovoga je više nego pravi primjer Cosmo influencerice. Ivana je uvijek aktivna kada su u pitanju zaštita prava životinja i kućnih ljubimaca pa je spremno sudjelovala i u snimanju kalendara za 2018. pod nazivom 'Pet in my bed' koji pomaže štićenicima udruga za zaštitu napuštenih životinja Indigo i Prave šape.

 

A nas je posebno osvojila zbog svoje ljubavi prema samojedu Fridi, njezinoj kućnoj ljubimici koaj eć u lipnju napuniti 6 godina i koja je redovito zvijezda Ivanina Instagram profila! Ivana ne propušta nijednu priliku naglasiti kako se s Fridom obožava maziti i ljubiti, te da je ovo bijelo klupko sreće promijenilo i njezin život - nabolje!

Eto tako je htjela...i neka smo zaspale na kauču zajedno. ♥️ #ljubav

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Sarmica je zaspala #samoyed #ilovedogs #family

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Mi smo za Ivanu već glasali, a vaš glas može dobiti klikom na sljedeću fotografiju!

 

Influencerice_Fotka-1240x700

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj