COSMO INFLUENCERICA Ingrid Divković: savjeti za sretniji život

29/03/2018

Ona je autorica knjiga “J.. li vas ego”, Knjiga za divlju ženu” i "Živi mi se" koje su u vrhu najčitanijih publicističkih naslova u Hrvatskoj te blogerica čije tople i iskrene tekstove oboažavamo. A ovo su njezini citati koje se isplati upamtiti!

O ljubavi " Želimo li proživjeti život ispunjen ljubavlju, osjećam to tako jako, moramo biti spremni na ocean nesigurnosti. Jer nikada nije bilo više očito nego što je očito danas. Nesiguran život nerijetko stvara sigurne ljude."

O osobnom rastu "Osobni rast je ono što čovjeku dođe kao prirodno stanje, što ga održava budnim, što ga vodi i hrani kroz sve faze života."

O intuiciji  "Slušajte glas svoje intuicije kada vam tiho šapuće “stani”.

ssd

Izvor: www.ingriddivkovic.com


O drugima "Ne dajte da vas danas, ili bilo koji drugi dan vašeg života sastavljaju slomljeni, a vode izgubljeni."

O čekanju "Ima nečeg lijepog u (jedva) čekanju. To je vrijeme kada se učiš nadati i onda kada se s nadom se susrećeš tako često. Nitko bez nade nije stigao daleko, nećeš ni ti, još se manje s njom družio, a da to nije htio i želio. Zato danas onoga koga predugo čekaš – pozovi, a onoga koji te pretjerano žulja – otpusti." 

O sreći  " Zato valja sreću i mir potražiti u sebi jer, sreća je uvijek u nama. Samo je trebamo znati pronaći u mraku svoje utrobe, ako treba isčupati je i potom izvaditi na svjetlo. A prije toga moramo moći, i još više moramo željeti, odrezati svo staro korijenje nemira što je godinama – srastalo u nama."

Mi smo za našu Cosmo influencericu već dali glas, a vi to možete napraviti klikom na fotografiju!

Influencerice_Fotka-1240x700

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj