COSMO INFLUENCERICA: Anita Dujić otkiva zašto su tridesete najbolje godine života

16/03/2018

Ona je uspješan model, dekoraterka filmskih i tv setova, dizajnerica nakita i definitivno jedna od najpopularnijih hrvatskih influencerica, koja se zbog ljubavi nedavno preselila u London

Zahvaljujući društvenim mrežama na kojima je revno pratimo, čini nam se da je ova prava Cosmo influencerica u blizini. Pitali smo stoga Anitu Dujić laska li joj titula influencerice, kako joj se sviđaju tridesete i što još nije ostvarila, a voljela bi...

Blogerice su s trona popularnosti svrgnule influencerice. Što pomislite kad čujete tu riječ?
Anita: Da, društvene mreže krivac su što uopće taj pojam postoji. Što pomislim? Hm, prvo zakolutam očima, a onda pomislim: ok, valjda je to nešto što ide uz staž. Naglašavam staž jer ga zaista imam. No po mojoj, možda staromodnoj, logici iza tog naziva mora i treba stajati rad, ulaganje, neki trag. Influence bi trebao biti posljedica onoga što radiš, što stoji iza tebe. Onda to tek ima smisla.

I vi se ubrajate u tu skupinu. Laska li vam titula influencerice?
Anita: Zapravo ne obraćam preveliku pažnju na tu “titulu”. Ne opterećujem se popratnim pojavama koje idu uz ono čime se bavim. Pogotovo ako su pozitivne, ako nikome ne štete, ako se možda netko može inspirirati s onim što predstavljam. Onda je to nešto što laska.

sfsgfs

Izvor: Instagram

U tridesetima ste. Kako vam se sviđaju?
Anita: Dvadesete su bile uzbudljive, otkrivajuće, turbulentne, a tridesete su još bolje. Sad znam što znači ono kad netko kaže: tek sad se osjećam najbolje u svojoj koži, sigurna u sebe i ono što želim, točnije i važnije, ono što ne želim.

Imate li neke velike planove za budućnost?
Anita: Poprilično sam easy tip. Nisam od velikih/dugoročnih planova. Zasad sve ide onako kako bi trebalo. Želim se i dalje posvetiti svom brendu nakita Juno, nastaviti raditi na filmu, te tu i tamo za svoj gušt odraditi koje snimanje ispred objektiva. Znači, sve po starom.

Što radite kad ne radite?
Anita: Družim se s prijateljima, uređujem dom, šetam, čitam, trčim, odnedavno prakticiram i jogu koja me oduševila, plivam, putujem.

Kakvi ste kad se zaljubite?
Anita: Uf, izvan sebe, zaboravljam stvari, kasnim (što si inače nikad ne dopuštam), leptirići na sve strane itd. To je najljepši osjećaj na svijetu i dopuštam si uživati u njemu.

Što prvo primjetite kod muškarca?
Anita: Oči, način na koji se kreće, ruke, uglavnom detalje.

Što vam je veliko “no-no“ kad je o frajerima riječ?
Anita: Loš smisao za humor, brbljavost, manjak samokontrole.

Najbolji životni savjet koji ste dobili?
Anita: Današnji dan je najbolji dan.

Ne propustite dati svoj glas prelijepoj Aniti, jer ona to zaslužuje!!!

Influencerice_Fotka-1240x700

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj