COSMO INFLUENCERICA: Iva Šulentić otkiva nam što je najviše 'pali'

28/03/2018

Ona je tv i radijska voditeljica zaraznog osmijeha, luda avanturistica koja sa suprugom svijet gleda iz balona i simpatična djevojka iz susjedstva koja nas uvijek iznova osvaja svojom pozitivnom energijom!

Koje kvalitete mora imati dobar televizijski voditelj?
Prije svega, dobru dikciju. Uz to, važno je da bude pristojan, odmjeren i naravno dobro pripremljen. Elokvencija, brzina i snalažljivost su također bitni.

Tko su vam bili uzori kad ste kretali u voditeljski posao?
Imala sam sreću da su mi prethodile generacije vrhunskih profesionalki poput Željke Fattorini, Helge Vlahović i Ksenije Urličić od koji se stvarno puno toga moglo naučiti.

Kako ste uopće "završili" pred televizijskim kamerama?
Još sam u vrtiću počela glumiti u dramskoj grupi, a onda nastavila u ZKM-u. Tako sam već kao klinka statirala u filmovima i serijama i glumila u ‘velikim’ kazalištima, a onda završila i na audiciji za tv emisiju. Vlatka Vorkapić došla je na jedan naš sat u Zagrebačko kazalište mladih tražeći djevojčicu za ulogu Bilješke u svojoj emisiji ‘Zagonetni ulomak’. Kasnila sam na sat, nisam imala pojma što me snašlo, audicija je završila, a već su mi mjerili glavu kako bi izradili kapu u obliku knjige. Sjećam se i ulaska u studio: ekipa je bila super, televizija čarobna, lampica na kameri se uključila i… eto, prošlo je više od dvadeset godina otad.

dffe

Izvor: Instagram

U slobodno vrijeme obožavate putovati zajedno sa suprugom. Što vas najviše "pali" u vezi putovanja? Sve - od uzbuđenja pri ulasku u avion ili auto i pripremanja putovnice pa do nekih novih mirisa, boja i zvukova koje osjetim u svakom mjestu koje posjetim. Putovanja mi donose onaj osjećaj kao nakon dugog dobrog tuširanja: svaki se put kući vratim čišća i svježija no što sam otišla.

Da niste voditeljica, što biste bili? Diplomirali ste ekonomiju.
Svašta sam htjela biti kad sam bila mala...Tko zna, možda financije a možda gluma, možda kazalište, možda marketing....Svašta me i dan danas zanima.

Koja vam je najdraža antistres terapija? Spavanje!

Primjećujte li neke promjene na sebi u tridesetima? Da, primjećujem borice ali nekako ih doživljavam kao dokaz da se puno smijem u životu, što mi je drago.

Imate li nekih velikih želja za budućnost? Želim biti sretna. Želim da su ljudi oko mene sretni i da zajedno uživamo u životu. Želim raditi posao koji volim i zato sam sretna što sam sada tu gdje jesam jer se sve, napokon, poklopilo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj