A ulaznice za Cosmo rođendanski party osvojile su...

23/03/2015

…čitateljice koje su s nama podijelile što su sve naučile od svog najdražeg časopisa - Cosmopolitana. Cure, vidimo se na partyju, vaše ime bit će na popisu, a ulaznica vrijedi za dvoje :)

Anita Ivkovčić

Iz svog omiljenog časopisa, koji uvijek proučavam s frendicama, naučila sam mnogo stvari koje su mi pomogle. Kako se osmjeliti, imati samopouzdanja, postaviti si ciljeve i uživati u životu, a najvažnije - puno toga o prijateljstvu. Eto, zahvaljujući Cosmopolitanu, prijateljica i ja svaki put čitajući ga naučimo nešto novo i sretne smo što imamo jedna drugu i, naravno, Cosmo.

Matea Barić

Kao dijete bila sam jako sramežljiva i sa suprotnim spolom nisam bila u stanju ni normalno razgovarati, kad sam krenula u srednju školu počela sam čitati Cosmopolitan i prvo što sam pročitala jest da je samopouzdanje jedna od glavnih stvari pri osvajanju dečki. I odlučila sam isprobati na dva tjedna biti samopouzdana (ja sam to sebi objasnila kao projekt ha-ha). S obzirom na to da sam pohađala satove glume, odlučila sam dva tjedna 'glumiti'. Dogodilo se nešto čudesno, upoznala sam super dečka i danas (nakon 7 godina!) smo skupa. Dakle, hvala Cosmu od srca ! Ostanite kakvi jeste :) pozz od zaljubljene

Josipa Pilić

Najvažnije što sam naučila od časopisa jest to da nikada ne smijem zaboraviti misliti na sebe i da sebe moram staviti na prvo mjesto. Naravno, ne mislim na sebičnost, nego na to da uvijek imam vremena za sebe i da si udovoljavam nekim sitnicama koje me čine sretnijom. Tako ću lakše prebroditi dane i godine koje su preda mnom i biti spremnija na situacije i događaje koje će se pojaviti. Doznala sam mnogo informacija koje su mi pomogle da se na neki pozitivan način izgradim kao osoba jer sam čitala i postupala prema nekim savjetima koje sam smatrala korisnim za sebe. Hvala na tome!

Andrijana Jovčeski

Najvažnije je da se dobro osjećamo sami pred sobom! Eeeee, to je Cosmo :)

Ivana Vuk

Kako svaki put uživati u seksu....

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj