Tajice - da ili ne?

17/02/2014

Pokušavaju se progurati u modne trendove posljednjih nekoliko godina, no trebamo li ih pustiti da uđu?

Volite li nositi tajice, žao nam je, ali činjenica je sljedeća - tajice nisu hlače! Možda vam to slama srce, ali to je jednostavno tako. I zato što je to tako, nemate apsolutno nikakvog opravdanja zašto biste tajice nosili kao hlače.

Znamo da su nevjerojatno udobne i da djeluju kao druga koža, no nositi ih uz kratke majice i topiće najveći je modni zločin ikad! A zašto je to tako? Zato što kratki topići i majčice apsolutno otkrivaju najgori camel toe koji možete zamisliti. Neugodno - i za vas, i za onog tko ga primjeti. I camel toe će imati apsolutno svatko, neovisno o visini, građi tijela i kilogramima.

Volite li nositi tajice, nosite ih uz dugačke tunike ili oversized komade poput sportske majice vašeg dragog, dugačkih kardigana ili sakoa. Sve što prekriva vašu guzu dolazi u obzir. A što se obuće tiče, možete ih kombinirati sa doista svim i svačim - čizmama, balerinkama, sandalama...

Jedini slučaj kada je tajice dopušteno nositi uz nešto kratko je kada vježbate u teretani. I kada, poput Ellen Adarne možete izvesti ovo:

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj