Najpoželjnije sandale dobile svoju pristupačnu verziju

27/05/2015

Chloe ili H&M i Asos?

Ako postoji trend za kojim su ove tople sezone poludjele gotovo sve fashionistice, to bi bez puno razmišljanja bile sandale gladijatorice koje se vežu visoko do koljena. Njih je kao veliki ovogodišnji must have nametnula modna kuća Chloe, koja u svojoj aktualnoj kolekciji ima četiri divna modela. Dva su ravna i namijenjena onim ležernijim modnim damama, a dva dolaze s malom punom petom i izgledaju nešto sofisticiranije.

S obzirom na vrtoglavo visoku cijenu ovih divnih sandala, s nestrpljenjem smo čekali naše najdraže high street brendove za koje smo bili i više nego uvjereni da će izbaciti svoju inačicu. Ona je stigla u H&M i dolazi u crnoj boji, a cijena je i više nego pristupačna! Za model visine malo iznad gležnja morate izdvojiti 199 kuna. A ako ste se zaljubile u visoki model modne kuće Chloe, slične vas čekaju na popularnom web shopu Asos.

Kako ih nositi? Mi ih obožavamo uz prozračne haljine pastelnih boja, vruće traper hlačice i kratke kombinezone. Šešir ili marama na glavi, velike okrugle sunčane naočale i spremne ste osvojiti svijet!

chloe1

Chloe (7.512 kuna)

chloe2

Asos (513 kuna)

chloe3

Chloe (5.662 kuna)

chloe4
H&M (199 kuna)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj