Kako stilizirati košulju ovog proljeća?

20/05/2015

Tri prijedloga za tri prigode!

Vječni komad kojem se uvijek iznova vraćamo ove tople sezone u glavnom je fokusu. Pričamo naravno o klasičnoj košulji koju ste mogle posuditi iz njegovog ormara, kupiti za sitne novce u second hand dućanu ili u svim high street dućanima. 

Neovisno kakav komad izabrale ovoga proljeća - bitno je da je nosite sa stavom. Za formalne prilike vam savjetujemo da je nosite uz najdražu suknju midi dužine, zanimljive sandale stabilne potpetice i uz decentan nakit. Torba u jarkoj boji divno će se uklopiti u ovu chic kombinaciju.

ka1

Asos (415 kuna), Mango (159 kuna), H&M (299 kuna)

Za ležernu priliku je nosite uz svima dragi traper šorc. Ostavite otkopčana prva tri gumba i pustite da ispod nje decentno proviruje vaš grudnjak ili svileni top. Za pravi trendi dojam uz ovu kombinaciju nosite trenutno jako moderne gladijatorice koje se vežu do koljena.

ka2

Mango (179 kuna), Mango (159 kuna), Replay (930 kuna)

Bijela košulja u večernjim satima? Zašto ne! Pogotovo ako je odlučite nosite uz suknju zanimljivog printa ili onu ukrašenu šljaštećim aplikacijama. Detalj koji će vas istaknuti iz mase su jarko crvene sandale i ruž na usnama u sličnoj boji.

ka3

Aldo (595 kuna), Mango (159 kuna), H&M (249 kuna)

photos: mango, H&M, Asos, Aldo, Replay

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj