Čini mi se da špagerice ni uz što ne pristaju. Istina?

15/05/2012

"Na poklon sam dobila špagerice, crne su boje sa zlatnim detaljima, ravne su i vežu se oko noge. Ne znam uz što ih trebam nositi, nekako mi se čini da ni uz što ne pristaju", rekla nam je Slavica Mirosavljević, zatražila našu pomoć i osvojila Libresse torbu

s

Špagerice su isključivo ljetna dnevna obuća i možete ih nositi uz sve uz što biste nosili i lake ljetne platnene tenisice. A najbolje će izgledati u svom "prirodnom" okruženju, uz bretonsku majicu na mornarske pruge ili plavo-bijele točkice. Za razliku od pruga, kada se pitanje stila dotakne točkica, onda se krug obožavatelja značajno smanji. Točkice su kompliciranije za stiliziranje jer su po karakteru razigrane i infantilne, ali su idealne za nošenje uz tako jednostavne stvari kao što su špagerice.

Predlažem vam ova dva outfita - jednostavan mladenački, uz isprani traper i običnu bijelu majicu, tako da izgledate kao da se uopće niste trudili ili naglašeno ženstveni, uz crne kožne detalje i naglašen struk. A ako ste dovoljno hrabri, možete čak isprobati i ljupki spoj točkica i mornarskih pruga - ako se poklope karakterom, izgledat ćete sjajno. Važno je samo da se u tom slučaju zadržite u osnovnom plavo-bijelo-crno-sivom koloritu, a za efektniji dnevni izgled dodajte samo tanki potez tušem ili jarkocrveni ruž. 

Photo credit: modni blog The Gold Diamonds i Street Style Aesthetic

 

s

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj