3 modna gafa zbog kojih možete izgledati starije

29/08/2018

Vjerojatno niste ni svjesni da ih radite te da imaju tako negativan učinak na vaš izgled

1. Nošenje starog grudnjaka
Nijedna kriza ne može biti izgovor za nošenje grudnjaka od prije desetak godina. Ne samo da više nema svoju osnovnu funkciju, nego vam je vjerojatno i premalen. Začudili biste se koliko krivi grudnjak može utjecati na naše držanje, a ono ima veze s godinama! Zato posjetite trgovinu s donjim rubljem u kojoj će vam profesionalna osoba odrediti pravu veličinu grudnjaka i odaberete neki dobar model. U njemu ćete se uspravnije držati i bolje izgledati, a samim time i – mlađe!

2. Odjeća blijedih nijansi
Odjeća koja u sebi ima sivi podton nešto je što bi svaka žena trebala izbaciti iz svoje garderobe. Upravo ta nijansa, kažu stručnjaci, najviše postarava lice i čini ukupni izgled – ispranim. To se posebno ističe što je boja bliža licu, dakle – ne nosite marame ili šalove u tim nijansama. Ne preporučuju se ni sljedeće nijanse: svijetloljubičasta, prašnjavo roza i blijedo siva!

9. Nošenje vrećaste odjeće 
Čak i ako imate 'šlauf' oko trbuha a bedra su vam šira nego što bi željeli, nemojte se truditi sakriti ih ispod vrećaste odjeće. Samo vam se čini da ćete tako prikriti neželjeni višak, a u stvarnosti ćete izgledati deblji i stariji! Umjesto toga, potražite odjeću koja će skladno pratiti liniju vašeg tijela - ne preusku, ali ne ni preširoku!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj