Pitali ste Marija Valentića, oči ili guza?

19/09/2011

Samo za Cosmo, Mario Valentić otkriva putanju muškog pogleda: oči - guza - oči - grudi - usta - grudi - guza - guza - prepone - grudi - oči. Zaključak: da, dečki prvo primijete oči

d

Koji tip cure vam se sviđa? Općenito, volim ljude koji odašilju pozitivnu životnu energiju pa onda i takav tip cure može privući moju pažnju. A od ženskih tjelesnih atributa moram priznati da volim dobru žensku guzu koja njeguje kulturu tjelovježbe.

Jesu li žene uvijek u pravu? Jesu, osim u slučajevima kada to nisu. Smatram da one jesu sofisticiranija bića od muškaraca i vjerujem da mogu donositi ispravnije odluke, ali ta sofisticiranost nosi i jedan nedostatak, a to je kompliciranost.

Ljubav na daljinu - je li to izvedivo? Danas, kad imamo autoceste, daljina je relativan pojam. Izvediva je, ali i dosta zahtjevna. No, za pravu ljubav nema prevelikih zahtjeva.

Kako bezbolno prekinuti vezu? Bol će vjerojatno u manjoj ili većoj mjeri uvijek biti prisutna ako se prekida dulja veza, ali ako je izbor za prekid veze konačan i ispravan, onda je najmanje bolno to napraviti radikalno - razići se i više se ne čuti i vidjeti, a svoju energiju usmjeriti na posao, prijatelje, sport...

dKako znaš da ti žena uletava? Zapravo, nikad ne znaš 100%, možeš samo pretpostavljati - iako postoje neki neverbalni znakovi koji to otkrivaju, no to cijelu priču i čini zanimljivom. Život bi bio nezanimljiv kad bi se sve stvari, pa tako i ova, znale unaprijed.

Najgori ulet koji si ikada čuo - muški ili ženski, svejedno? "Bok, a daj mi reci, kakva si u pušenju?" Mislim da je svaki ulet, koji je neprirodan ili isforsiran, bezvezan te ne urodi plodom nego suptilnim osjećajem mučnine u želucu.

Što muškarci prvo primijete kod cure? Sise i guzu ili oči? Moglo bi se reći da pravac pogleda putuje ovako: oči - guza - oči - grudi - usta - grudi - guza - guza -prepone - grudi - oči. Zaključak: prvo primijete oči.

Omiljena poza u krevetu? Pseći položaj s nogama na ramenima.

Je li seks važniji od ljubavi za uspješnu vezu? Nema uspješne juhe bez jušnog temeljca u koji moramo, da bi bio kvalitetan, ubaciti dobru mjeru kvalitetnih začina. Ljubav je jušni temeljac, a seks je začin.

d

Koji je najbolji muški ulet koji će curu oboriti s nogu? Prirodan i zdrav izgled muškarca, dobar miris i šarmantan pogled trebali bi prethoditi uletu, a on bi, vjerujem, trebao biti zabavan, prirodan i popraćen suptilnim, „slučajnim" dodirom.

Koji bi ulet svakog muškarca oborio s nogu? Nenadani felacio sa sretnim završetkom.

Koja je tajna sretne veze? Podgrijavanje „jušnog temeljca" i neizostavljanje „začina".

Što cura nikad ne bi trebala reći dečku, a dečko curi? Na primjer, ne biste smjeli jedno drugome pogrdnim riječima pričati o njihovim roditeljima. Žene su sklone stvarati osjećaj krivnje (često nepotrebno) kod muškaraca, a mislim da nas to izbacuje iz takta.

Koji je najseksi komad ženske, a koji muške odjeće? Lijepe ženske gaćice i grudnjak. A muške! Hm, ne znam, to bi trebalo pitati žene! Možda bokserice!?

Što mislite o seksu na jednu noć? Da je to ono što mu i sam naziv kaže - seks na jednu noć. Jednokratni seks.

Što biste skuhali curi da je zavedete? Nešto što znam, u svakom slučaju. Ali zavođenje bi se više odvijalo kroz proces pripreme i spremanja jela, nego kroz samu konzumaciju. Uglavnom, nešto lagano (povrće, lešo riba, maslinovo), rujno vino i afrodizijački desert.

Tko bolje prolazi: dobri ili zločesti dečki/dobre ili zločeste cure? Ma dobro uvijek na kraju pobjeđuje! Barem ja vjerujem u to!

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj