Pitajte Filipa Dizdara sve što ste željeli o ljubavi, seksu...

01/03/2012

Mlad je, pravi je kreativac lijepa glasa, ali i stasa. Osim omiljena mu pjevanja, uspješno se bavi fotografijom, a bacio se i u redateljske i producentske vode. Filip Dizdar, 22-godišnji Zadranin, definitivno je dečko za kojim djevojke vrište. Ovo je vaša prilika da ga pitate sve što ste željeli o ljubavi, seksu...

s

Bez obzira što je Blizanac po horoskopu – nestašan, nepredvidljiv i brzoplet - Filip u ljubavi cijeni jedino odanost i vjernost. "Kad sam u vezi, onda pripadam samo jednoj ženi", kaže. Od malih nogu pokazuje afinitet prema glazbi pa u trećem razredu osnovne upisuje glazbenu školu gdje uči svirati klarinet. Uz nastupe na lokalnim festivalima sudjelovao je i u "Turbo Limach Showu".

U ranijoj mladosti po pitanju glazbenog ukusa bio je veliki ljubitelj rocka šezdesetih godina (osobito Beatlesa i Elvisa Presleyja), a danas sluša “malo zahtjevnije štivo”: Radiohead, Jeffa Buckleyja, Manic Street Preachers i slično. Krajem osnovne škole sve više piše svoje pjesme te na poticaj profesora odlazi na gradski Lidrano, a kasnije i na državno natjecanje. Upisuje srednju školu za medijski dizajn gdje se zaljubljuje u fotografiju i video, koje danas predstavlja kao svoje ozbiljne hobije.

Postaje nerazdvojan od gitare te svoje sviračko umijeće nastoji dovesti do perfekcije. Pohađa i solo pjevanje, a slobodno vrijeme sve više koristi za pisanje i komponiranje pjesmama. Posljednjih nekoliko godina nastupa na brojnim festivalima te raznim koncertima, a zatim je uslijedilo neizbježno - okuplja ekipu, potpisuje ugovor s diskografskom kućom Menart te trenutačno snima prvi album. Jedva čekamo preslušati ga!

Pitajte Filipa što vas zanima. Pitanja primamo do 8. ožujka na mail cosmopolitan@cosmopolitan.hr.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj