Pitajte Ivana Šarića sve što ste željeli o ljubavi i seksu

16/02/2012

On je duhovit, simpatičan, šarmantan 26-godišnji Zadranin, a ovo je vaša prilika da ga pitate sve što vas zanima. Kakva ga cura može oboriti s nogu, što misli o seksu na jednu noć, o menage a trois? Napišite nam pitanje, a mi ćemo ga postaviti Ivanu!

dx

Profesija: stand-up komičar! Rijetko se tko u Lijepoj našoj može pohvaliti tom titulom. Osobito, kao što je slučaj kod Ivana, uz nju stoje zasluženi pridjevi poput “uspješan i poznat”.

Iako ga mnogi znaju kao voditelja showa Hrvatska traži zvijezdu, Šarić je svojom komedijom obišao Hrvatsku i Sloveniju, a nastupao je i u prestižnim londonskim stand up klubovima. Poznat je po originalnom stilu improvizacije i komunikacije s publikom. Pripadnik je novog vala stand-up komičara te će vas sa sigurnošću oduševiti domaćom verzijom britkog britanskog humora Eddieja Izzarda i Montyja Pythona.

Osim nasmijavanja brojne publike, Ivan sudjeluje na projektima radija Totalni FM te je dio kreativnog tima za Antenu Zagreb i Narodni radio. Mnogi će prepoznati njegove komentare u emisiji RTL-a Večera za 5, a posudio je glas i popularnoj crnoj ovci Gregoru.

“Uvijek sam se divio stand-up komičarima jer sposobnost da reagirate u sekundi, nasmijavate konstantno ekipu i do sat i pol vremena, činila mi se nadljudskom. Počele su mi padati razne ideje na pamet i dobio sam priliku za nastup.

Čim sam se prvi put popeo na pozornicu, a bilo je to prije nešto više od šest godina u klubu Boogaloo u Zagrebu, znao sam da je to posao koji želim raditi cijeli život”, kaže Ivan. Ako ga želite vidjeti na djelu i pritom se ludo zabaviti, često nastupa u Studiju smijeha u Zagrebu (Vlaška 92).

A, sada kada smo obavili formalnosti, bacamo se na zanimljivija pitanja o ljubavi, izlascima, strasti i košaricama. Pitajte Ivana što vas zanima. Pitanja primamo do 23. veljače na mail cosmopolitan@cosmopolitan.hr
Ivan Šarić odlikuje se britkim humorom kojim ne bira žrtve i ne štedi nikoga pa nemojte ni vi njega!

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj