Cura po mjeri Ivana Šarića: čudna, svoja, prgava!

23/02/2012

Naš je e-mail bio preplavljen pitanjima za Ivana Šarića pa smo se suočili s teškom zadaćom: izabrati ona koja se najčešće ponavljaju te izbaciti ona koja nisu baš, recimo, pristojna (cure, definitivno ne bi bilo u redu da vam damo Ivanov broj telefona!). Donosimo vam njegove odgovore: britke, otvorene, iskrene, šarićevske!

s

Ivan Šarić na pozornici i privatno? Ima li razlika i kojih? Naravno da ima razlika! I to mnogo! Na pozornici su sve moje frustracije, zapažanja i sretni trenuci iz života sabijeni u sat i pol ili dva materijala. Privatno sam, barem tako mislim, kao i svi drugi, "normalni dečki". Pokušavam ostati pozitivan, s veselim i vedrim pogledom na život. Dobro, tu i tamo uleti netko tko ti zezne cijelu koncepciju pa se razočaraš u život, ljude, politiku... Na kraju, kad bolje razmislim, mogu reći da je jedina konstanta u mom životu činjenica da je mamina sarma najbolja! Sve je ostalo podložno varijacijama.

Kakvi ste bili kao dijete? Što sam stariji, mislim da sam bio užasno dijete. Hiperaktivan sto na sat: stalno sam se penjao po stablima, razbijalo na skejtu, padao s bicikla, a moji šavovi po glavi i koljenima stalni su podsjetnik na ta vremena. Najgora kletva moje mame je: "Daj bože da imao sina kakvog ja imam!"

Volite tetovaže i imate ih nekoliko. U čemu je kvaka? Istina, volim tetovaže. Ali, ne shvaćam ih olako. Za svoju prvu tetovažu strpljivo sam promišljao četiri godine dok nisam našao pravi motiv, mjesto i pravog tattoo majstora. To su moji podsjetnici kakav želim ostati ili što želim biti kroz život. No, nisam jedan od onih koji svoje tetovaže pokazuju. To su moje privatne misli pa ih ne volim dijeliti sa svijetom. Ne brine me mnogo što ću s njima kad ostarim: bit ću istetovirani dida. Mislim da je to super titula!

Kakva vas cura može oboriti s nogu? Čudna, svoja, prgava, seksepilna i da ima stila, ma što god radila u životu. Treba biti kraljica, a ne princeza!

sŠto prvo primijetite na djevojci: smiješak ili dekolte, kosu ili guzu? Redoslijed je sljedeći: lice, smiješak, ten, guzu pa figuru. Tim redom. Dekolte mi je na zadnjem mjestu!

Navodno ste bili u ljubavnom trokutu? Kakav je to osjećaj? Ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje... Mislim da nikome nije drago kad se nađe u ljubavnom trokutu, bilo navodno ili ne! Osim ako taj trokut ne podrazumjeva Jessicu Albu, Adrianu Limu i mene! Onda je to super!

Podrazumijeva li ljubavni trokut seks u troje? Bi li imali što protiv? Tipična muška maštarija je seks u troje. Naravno, dvije žene i frajer! Ali mislim da, ako si s osobom koju voliš, onda se teško odlučuješ za to pa makar bio u prilici! Previše je tu emocija između dvije osobe, a da bi treća nešto pridonijela... Tada jedino mogu nastati problemi.

Prilaze li vam djevojke? Ne bih baš o tome previše. Mogu reći samo: tu i tamo.

Najbolji ulet? Ne mogu izdvojiti baš neki svoj orginalni ulet, ništa mi ne pada na pamet. Uglavnom, moji uleti su za mene kao da sam bio u automobilskoj nesreći: sve se dogodilo brzo i ne sjećam se mnogo toga nakon što je gotovo! Najbolji ulet jedne cure bio je kad mi je prišla na tulumu s praznom bilježnicom i olovkom. Na prvoj stranici je napisala: "Bok, ja sam Kristina! Pssst!" I tako samo se mi usred kluba počeli raspisivati po bilježnici... Fino smo popričali a da nitko nije progovorio ni riječ!

SsSeks na jednu noć? Ako su dvije osobe koje ulaze u tako nešto emocionalno zrele da znaju da je to seks za jednu noć, onda super! Odobravam...

Što mislite o muško-ženskom prijateljstvu? Moguće je, ali je rijetko, jako rijetko! U većini slučajeva je muškarac taj koji gaji neke tajne osjećaje pa onda želja za seksom pokvari stvar!

Padaju li cure na duhovite dečke? Da, definitivno! Kao što i mi padamo na duhovite cure! To daje neki "šug" osobi.

Volite li zločeste cure ili dobrice? Nekad sam volio zločeste cure dok mi nisu prožvakale srce poput traktora (ne znam kako traktor prožvače srce, ali takav je bio osjećaj). Onda malo odrasteš. Mislim da svi prođu tu fazu zločestih cura, samo kod nekih potraje malo dulje!

Neki vas smatraju šminkerom? Što mislite o tome? Ako tako misle, onda neka tako i ostane. Bolje da ne saznaju za moju drugu stranu! :)

s

Nastavite rečenice:

Komada bih zaveo tako da... provalim nešto užasno glupo i iskreno!

Kad nemam posla, onda najradije... gledam serije i igram PS3!

Dalmatinci su... teški!

Da pišem za najbolji ženski magazin, pisao bih o... nemam pojma čemu, možda o cipelama?!

Najviše volim... bend Tenacious D i komičara Eddieja Izzarda!

Mrzim... spori printer i kus-kus!

Seks je... jako bitan!

Najviše volim pojesti i popiti... hm, ma jedem sve, nema te hrane koju ne volim (osim kus-kusa), a pijem Jameson viski!

Kod kuće volim slušati... rock, metal i blues!

Nastup koji mi je najviše ostao u sjećanju... bio je nastup u Londonu u Hammersmith Apollo kazalištu s Jimmyjem Carrom.

Ubrzo ću... početi vježbati. Sigurno, sto posto, već od sutra!

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj