Željela bih voditi ljubav više od jednom u dva tjedna

18/02/2013

U vezi sam četiri godine (ja imam 25, a on 27 godina) i mogla bih reći da smo se oboje od početka borili za vezu, ne umanjujem partnerov trud. Zbilja ga volim, ali jako rijetko vodimo ljubav. Moje su potrebe i želje veće od jednom u dva tjedna, a i to se često svodi na to da ga oralno zadovoljim. Rijetko ima želju za mnom. Pokušala sam razgovarati jednako ovako kao i s vama, otvoreno, ali mislim da nije imalo efekta. Znam da me voli, ali ponašaju li se muškarci tako nakon nekoliko godina veze?

f

Nekoliko sam puta pročitao vašu poruku razmišljajući o bespomoćnosti i tuzi koja iz nje izvire. Volio bih da vam mogu napisati da imam rješenje. Čini mi se da sami ne možete mnogo učiniti. Ne možete promijeniti stanje koje ste opisali i, ako je ikako moguće, pokušajte to prihvatiti bez samookrivljavanja.

Predložite mu zajednički posjet nekom seksualnom terapeutu. Čak ako to i ne dovede do veće promjene, pomoći će vam (oboma) u boljem razumijevanju situacije i vašeg odnosa te u osvještavanju mogućih koraka i izbora. Ponekad je to mnogo više nego što nam se čini dok smo zaokupljeni pokušajima da promijenimo sebe, drugoga ili međusobni odnos.


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj