Slao je naše seksi fotke frendu!

29/03/2011

Dragi doktore, imam velik problem. U dvogodišnjoj sam TAJNOJ vezi s prvim dečkom s kojim sam izgubila NEVINOST i kojeg sam nakon petogodišnje pauze vratila u život jer ni sa kim u životu nisam imala tako dobar svemirski seks. A budući da on ima curu, ne možemo se stalno viđati pa koristimo TEHNOLOGIJU. Ono, do kraja. Hot line, golišave fotke, perverzne razgovore. Inače sam jako sramežljiva, ali s njim sam otišla najdalje pa neki put zaprepastim samu sebe na što sve pristajem i što sve radim. A onda sam dobila takav udarac.

Naime, škicnula sam u njegov mail dok je bio u kupaonici i vidjela sam da je tri NAJPERVERZNIJE FOTKE koje smo snimili u cjelokupnoj vezi poslao frendu. Na rubu sam živaca. Pijem tablete za smirenje i ne mogu mu to oprostiti. Mislite li da sam pretjerala? I da je to dečkima normalno da se POHVALE?

On tvrdi da nam se ionako ne vide glave, kao da to nešto znači. Osjećam da više neću moći nastaviti po starom i da ću do kraja života biti bez dobrog seksa. Zar to nije poanta svega - povjerenje? Zahvaljujem na odgovoru. Pomozite mi brzo, pliz. Lana koja se osjeća gore od Severine onda... Šmrc, help!!!

s

Mislim li da ste pretjerali? Itekako. I to barem iz tri razloga. Prvo, petljate s tipom koji je u vezi i onda se čudite njegovu ponašanju. Drugo, otvarate tuđe poruke. Treće, kažete da pijete tablete za smirenje zato što je jedno bezglavo žensko tijelo izašlo u javnost.

Točno, poanta svega jest povjerenje: u osobe kojima možemo vjerovati jer nam to pokazuju svojim djelima, ali i u sebe. Imam osjećaj da je vaš najveći problem u ovom trenutku nedostatak povjerenja u sebe - da umijete izabrati ono što vam treba, a ne samo ono što vam u određenom trenutku izgleda privlačno. Možda je došlo vrijeme da se malo potrudite oko sebe.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj