Seks nam je odličan, ali zašto ignorira moje poruke?

17/06/2013

Nedavno sam upoznala divnog i nešto starijeg dečka (24 godine) preko Facebooka. Nakon nekog vremena upoznali smo se i uživo, pozvao me na kavu. I već nakon drugog puta je htio da spavam s njim. Inače nisam takva cura i tada nisam pristala. Pitala sa ga da li planira nešto ozbiljno samnom ili... Odgovorio je da nikada neću čuti ono što bih željela. Nakon toga smo se nastavili vidati i spavala sam s njim. Seks nam je odličan! No, ima jedan "mali" problem. Ignorira me kad mu posaljem poruke ili kada ga nazovem. Ne znam što učiniti, no ne želim prekinuti. Molim savjet!

Ima li bilo kakav savjet smisla ako ste već donijeli odluku? Ne znate što učiniti, no znate da ne želite prekinuti. Tip je odmah jasno rekao da ne želi ništa ozbiljno, a na to vas i dalje podsjeća ignoriranjem vaših poruka. Da ste napisali kako ste napokon odlučili prekinuti tu ne-vezu, iskazao bih punu podršku.

Kad „mali“ problem postane dovoljno velik, siguran sam da će vam biti jasno što želite a ne dobivate. Imati dobar seks i nije neko veliko postignuće u 21. stoljeću. Imati zreo i ispunjavajući odnos s nekim, e to je već nešto.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj