Seks na javnom mjestu

03/03/2011

Dečko i ja smo se ljubili u haustoru i otišli do kraja iako je postojala opasnost da nas vide susjedi. Priznajem, napalilo me, ali ne kao njega. On sad stalno mašta o seksu na javnim mjestima, a kod kuće je nezainteresiran. Trebam li pristati na opasne prijedloge, čak i po zimi?

s

Čak i po zimi? U karnivorskom dijelu zoološkog vrta ili na toboganu užasa? Naravno da ne, tijelo treba čuvati. Znam da je ponekad uzbudljivo u javnosti - osobito kad to tek otkrijemo. (Možda je najprivlačnija spoznaja da imamo partnera koji je spreman na takvo što, koji je dovoljno zaluđen i voljan nas slijediti.)

To ne znači da onima koje to ne uzbuđuje fali seksualna daska u glavi, samo nismo svi podjednako skloni "rubnim" uzbuđenjima, no lijepo je biti s nekim tko ponekad ne preže ni od čega. Naglasak je na ponekad (ne samo zbog dobre reputacije i Zakona o javnom redu i miru). Uzbudljivo je u pravilu usko povezano s nepredvidljivim - rutina ne pali nit' žari dugo. Pomno zurim u svoju kristalnu kuglu (u kojoj upravo sniježi) i vidim da će doći k sebi. Sam ili uz vašu pomoć.

Imate pitanje za dr. Štulhofera? Pišite mu na: a.stulhofer@cosmopolitan.hr

Želite li pročitati i odgovore na druga pitanja, KLIKNITE OVDJE!

s

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj