Razmišljamo o seksu u troje

09/09/2013

U vezi sam 7 godina, oboma nam je 27 godina. Obasuta sam pažnjom, nježnostima, podrškom. Sve se možemo dogovoriti, lako pristajemo na kompromise oboje i mimo ove stvari, ne postoji ništa u našem odnosu što mi smeta. Budući da smo dečko i ja vrlo otvoreni jedno s drugim, nedavno smo uz kavicu pričali o seksualnim maštarijama. Rekla sam mu da me uzbuđuje pomisao na seks sa ženom i da bih vrlo rado probala nešto slično. Da se razumijemo, nemam nikakve želje biti u emotivnoj vezi sa ženom. Na to mi je dečko odgovorio kako me potpuno razumije i kako bi i on volio probati seks s muškarcem, s tim da jedino ne bi pristao na razmjenu nježnosti i poljubaca jer se ne bi nikada mogao zamisliti u emotivnoj vezi s muškarcem (poljupce veže uz nježost, ljubav i emocije). Iako sam se u tom trenutku ponašala kao da mi je to najnormalnije, stalno mi kroz glavu prolaze pitanja kao što su: je li on gay, biseksualan? Nakon tog priznanja, u krevetu me potiče da mu stavljam prste u usta ili anus, kao i vibrator koji smo do sada koristili samo na meni. U tom trenutku, čak me i uzbudi taj sam čin da ja njega zadovoljavam vibratorom, ali poslije... osjećam prema njemu ogromnu odbojnost. Čak i gubitak želje u seksu. Osjećam se licemjernom, mene privlači seks sa ženom, a ne smatram se biseksualnom. Njega privlači primati i pružati analni i oralni seks, a ja odmah mislim da je latentni homoseksualac!? O svemu smo otvoreno porazgovarali, on mi je rekao kako me voli, da nije gay... Rekao mi je da ne moramo raditi ništa što meni stvara nelagodu, ali opet, meni je milijun pitanja u glavi. U krevetu sam najčešće ja dominantna i to ga jako uzbuđuje, kao i mene (igre gospodara i roba, gdje sam ja gospodarica i slično).

Po onome kako ga opisujete, čini mi se da je naprosto riječ o muškarcu koji voli seks, uzbuđenje i užitak. Djeluje mi dovoljno otvoreno da bih mu vjerovao na riječ kad kaže kako se ne vidi kao gej osobu. Ne mislim da ste licemjerni. Je li moguće da je negdje u vama tračak straha da niste dovoljni ili bi vas se u jednom trenutku mogao zasititi? Možda odbojnost ne dolazi primarno zbog toga što ga poistovjećujete s homoseksualcem, latentnim ili kakvim god, već od toga, primjerice, što je u proces uživanja uključena naprava s kojom se, kao što znaju brojni muškarci, ne možete mjeriti?

Ono što želim reći jest da postoji niz drugih mogućih razloga za ono što vas muči, osim homofobije ili licemjerja. Ponekad se osjetimo izostavljeni iz partnerovog/partneričinog uživanja i to, malo po malo, nagriza povjerenje i strast. Ponekad smo zapravo zastrašeni količinom seksualnog interesa i kapacitetom za užitak i uzbuđenje bliske osobe, samo si to ne želimo priznati.

Zastrašeni smo jer počinjemo sumnjati da to možemo pratiti na zadovoljavajući način. Vaš muškarac je, čini se, sposoban uživati u mnogo širem rasponu od većine. Budući da to u vama izaziva nelagodu, poslušajte ga kad vam kaže da ne činite ono što ne želite (tokom ili nakon aktivnosti). Za sada, tako. Ako ništa drugo, dajte si vremena da vidite otkuda stvarno dolazi zabrinutost.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj