Razmišljamo da u seks ubacimo još jedan par

17/06/2013

U vezi sam s dečkom tri godine. Nedavno smo se ulogirali na jedan eksplicitniji portal za parove i samce. Dogovorili smo se da nađemo neki par za chat i eventualno jednom za nešto više. Osjećam da me uzbuđuju žene i muškarci, i  privlači me ideja da se nađemo s nekim parom. Imala sam iskustva sa ženom, ali dok još nisam imala dečka. To je ujedno i najveća maštarija mog partnera, koju mu odbijam ispuniti – osim u slučaju da bude riječ o paru. Problem je u tome što me na pomisao da moj dečko spava s drugom ženom preplavljuje ogromna ljubomora. Pomisao da uz mene ima još jednu ženu mi je nepodnošljiva. Ako vidim da gleda profile žena (koje nisu u paru), jednostavno poludim. Kaže mi kako nikada ne bi učinio nešto protiv moje volje, niti me prevario, u što vjerujem. Zbog toga svega ne znam bi li uspjela gledati dragog s drugom, makar i da sam ja s drugim. Moj razum mi govori da je vjeran, ali mi srce pri pomisli da uživa više s nekim drugim izgara. Inače, naša veza je savršena. Razmirice su rijetke, volimo se, seksualni život nam je odličan. Kako se othrvati tom osjećaju koji me ždere? Da li da ipak prekinem posjete portalu? Jednostavno ne znam kako postati jasna sebi i njemu.

Vjerojatno dobro predviđate svoju reakciju. Osobito ono što bi se dogodilo nakon takvog eksperimenta. Budući da imate odličnu vezu, kojoj, kao što kažete, ništa ne nedostaje, zašto ne biste igrali na sigurno? Rizik koji opisujete možda je moguće izbjeći bez potpunog odustajanja od fantazija. Zapravo, za igrati na sigurno potrebno je da fantazije ostanu fantazije.

Možete ih njegovati i dograđivati, ali u sigurnom svijetu zajedničkih fantazija. (Ako ste dobri u tome, onda znate koliko mogu biti uzbudljive.) Podilazite li na taj način vlastitoj slabosti, ljubomornoj naravi? Ponekad je dobro prihvatiti ono što je u nama. Borba protiv osjećaja koje ne želimo ili kojih se stidimo nije jedina, ni uvijek najbolja životna strategija.

Neželjeni nam osjećaji ponekad govore nešto važno. Ljubomorni ste, no je li to tako loše ili neprihvatljivo? Kada bi vaša ljubomora izjedala vezu – što očito nije slučaj – bio bi to znak da treba poraditi na njezinim uzrocima. No, u ovom slučaju ona možda govori samo ono što ljubomora obično kaže: itekako mi je stalo do njega i ne želim ga izgubiti. Može li biti jasnije?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj