Postoje li uopće muškarci koji su dobri u krevetu?

26/08/2014

Razočarana sam seksualnim zivotom od samog početka. Bila sam s dečima koji glume frajere, a kada dođe do odnosa razočaram se. Prebrzi su, ne zadovolje mene i ne znaju skužiti da li sam svršila ili ne. Kakav je to "muškarac" koji misli da žena može svršiti za dvije minute – za dvije?! Više ne postoje muškarci koji su dobri u krevetu. Nikada ni s jednim nisam svršila. Kada sam se udala, dragi nije imao iskustva u seksu. Mislim da mu se oralni seks gadi. Ne uživa u tome, pa ga prekinem jer se osjećam glupo. Zbog nesposobnih muškaraca nabila sam si osjećaj da ne trebam svršiti jer je to gubitak vremena. Moj suprug misli da nemam potrebe za orgazmom i to traje godinama. Ponekad mi dođe da eksplodiram. Moram se potajno zadovoljavati, jer ga ne želim zamarati. Seks nam traje par minuta. Kada bi me dirao da me zadovolji, trajalo bi još 20 minuta, a to bi bilo gubljenje vremena jer bi izgubio erekciju. S druge strane, nakon što svrši nema volje za tim. Tipa, zaboli ga ruka. Tako uvijek odustanem. Zbog svega toga sam počela zamišljati žene. Muškarci me nisu nikada zadovoljili, a smatram da se žene najbolje razumiju. To je moj grijeh, ali jedino tako uspijem svršiti. Muža sam pokušala naučiti da odgodi orgazam, no ne uspijeva. Kako da mu objasnim da i ja imam potrebe. Mlada sam, atraktivna i trudim se u krevetu. Što učiniti?

Nešto mi nije jasno. Ljuti ste na muškarce koji su se premalo trudili zadovoljiti vas, ali im baš niste pomogli da razumiju što i kako treba. Zvuči kao da ste u seksualni život krenuli zatvorenih očiju, odnosno slijepo vjerujući mitu o cool frajeru – tipu koji sve zna o tome što ženama treba u seksu. Da, Don Juan de Marco je bio takav, ali mu je itekako trebao psihijatrijski tretman. Ne mislim, naravno, da ste jedina koja očekuje da će im partner skinuti orgazam s neba, niti mislim da su muškarci po definiciji tu za svoje partnerice, no i dalje se pitam kako se dogodilo da su baš svi vaši zakazali. Je li to bila serija jednokratnih susreta? Jeste li imali nekakav odnos s kojim od njih?

Možda branim svoje pleme, no teško ćete me uvjeriti da su muškarci kojima je stalo dijeliti užitak endemska vrsta. No, za uzajamnost u krevetu obično je potreban odnos i emocionalna povezanost. Ili opsesivnost već spomenutog „najvećeg svjetskog ljubavnika“, u kojoj su ženski orgazmi steroidne inekcije za bildanje vlastite narcisioidnosti. Ok, ostavimo prošlost prošlosti. Dakle, nakon svih razočaranja udali ste se za muškarca koji nije imao seksualno iskustvo.

Opet ste naletjeli na jednog od onih „nesposobnih muškaraca“ zbog kojih ste se pokušavali uvjeriti kako nemate potrebu za orgazmom. Rezultat su fantazije i „potajno (samo)zadovoljavanje“, nezadovoljstvo i eksplozija koja samo što nije. Pročitajte ponovno posljednje dvije rečenice zamišljajući da se odnose na neku drugu ženu. Primjerice, neku prijateljicu. Što biste pomislili? Što biste joj rekli kada bi vas upitala za savjet?

Možda da napokon preuzme odgovornost za vlastiti užitak – bez obzira na ishod? Možete li otvoreno i jasno iskazati što vam nedostaje u seksu i što želite? Ishod možda neće biti idealan. Možda se, kratkoročno, ništa bitno neće promijeniti u vašem seksualnom životu, no napokon ćete udahnuti i znati da ste nešto promijenili u sebi. Držim fige da to i napravite. Imamo li ideju o tome što nam treba, život se uvijek može učiniti boljim. Čak i ako nismo mladi i atraktivni.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj