Odmah smo gotovi!

27/06/2011

Prije mjesec dana upoznala sam dečka. Stvarno je jako dobar dečko i sve nam odgovara osim jedne stvari. Kada sam odlučila da napokon spavamo, previše se napalio i nismo ga ni uspjeli staviti – već je svršio. Bila sam jako ljuta jer mi je seks najbitniji u vezi. Napala sam ga i rekla ako mu se to još jednom ponovi da ću ga ostaviti. Sutradan mu se spustio kada je trebao ući u mene! Nije mi bilo pravo i pitala sam ga u čemu je problem, a on je odgovorio da sam mu stvorila pritisak u glavi i da se boji. (...) Kada smo sutradan opet pokušali, opet je svršio nakon što sam ga malo dirala. Više ne znam što učiniti. Ne želim ga izgubiti, ali mi ovo ne odgovara...

x

 

Zanimljivo mi je vaše iskreno čuđenje razvojem situacije. I to nakon što ste brzo i efikasno sasjekli šanse da tip dođe k sebi. Je li moguće da ima mladih muškaraca koji su previše neiskusni i napeti da bi odmah savršeno funkcionirali? Da, svakako. Imaju li svi oni kroničan problem s prebrzim svršavanjem? Ne baš. Može li se to ustanoviti ljutnjom i prijetnjama?

Nikako, ali je to odličan način da utopite vezu prije nego što je proplivala. Ako vam je u vezi doista najvažniji seks, onda je stvar jednostavna: ima i drugih, s kojima je jednostavnije u krevetu. Ako vam je pak najvažniji dobar seks u dobroj vezi, onda bih predložio meditaciju sa sljedećim sadržajem (možete ga i pjevušiti u sebi): seks je kontakt s osobom, ne samo s genitalijama.

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj