Nemam želju za masturbacijom

26/02/2014

Ukratko, nemam volje već otprilike mjesec dana za samozadovoljavanjem (za seksom imam, to je sve ok.) Fali mi, ne znam što je povod tome da sam prestala uživati u toj autoerotici. Prije bih i uz redoviti seks uvijek s guštom odvojila malo vremena za sebe i uživala sama sa sobom. Uopće se ne mogu dovesti u situaciju da se uzbudim i upustim u igru. Zadnji put kad sam probala trebalo mi je jako dugo da svršim, kao da je podražaj malo otupio. Brine me to

Mjesec dana ne znači ništa, premda mi je jasno da je strpljenje povezano s dobi. Ako tvrdnju moram argumentirati, pojasnit ću da se seksualnim poremećajem ili problemom u pravilu ne smatra ništa što ne traje barem šest mjeseci. Nestrpljivost na stranu, vaša mi se očekivanja čine nerealistična. Seksualna motivacija varira, ovisno o različitim stvarima.

Dvostruka motivacija, kakvu opisujete, ne varira baš dvostruko, no vrlo je vjerojatno još podložnija mijenama. I ništa od toga ne bi trebalo zabrinjavati. Osim ako i dalje brinete – u kojem slučaju su vaša uvjerenja, a ne nedostatak seksualnog interesa, ono što me brine.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj