Moj dečko voli starije žene

20/11/2014

S dečkom sam u vezi 3 godine. On je stariji 7 godina od mene; ja imam 25 a on 32 godine. Izgleda starije za svoje godine jer je pročelav i dobio je sijede već, ali meni to ne smeta. Naš seksualni život je onako osrednji, više maženja, oralnog zadovoljavanja nego samog seka, a kad ga i ima traje par minuta i to je to. Problem koji me muči je njegova strast prema starijim ženama, stalno se dopisuje na Facebooku s frendicama koje imaju preko 45 godina, gleda porno filmove u kojima su glavni akteri opet starije žene. Saznala sam da je imao prije mene čak i kraću vezu sa ženom godišta moje mame. U posljednje vrijeme to me sve više proganja pogotovo jer smo počeli planirati zajednički život. Razgovarat ću definitivno s njim i to razriješiti, ali trebam savjet. Jesam li sve to u svojoj glavi preuveličala. Je li samnom zato što je shvatio da sam dobra osoba pa me želi kako bi imali djecu, jer se ne može pojaviti na obiteljskom ručku sa ženom dobi svoje majke. Da li je to samo njegova mašta ili s vremenom može prijeći u nešto više, a možda već i jest? Stvarno trebam pomoć i neki savjet što mi je činiti jer ne kužim muški mozak, a do nedavno sam mislila da poznajem svog dečka. Sad sam shvatila da ga ustvari uopće ne poznajem ili ga nisam zapravo željela upoznati, nego sam u glavi složila njegovu idealnu sliku ne mareći za njegove mane i postupke koji su bili vidljivi i ranije.

Ako sam dobro razumio, seks nije ono što vas drži zajedno. Nisam samo siguran (osobito nakon što sam nekoliko puta pročitao posljednju rečenicu vaše poruke) što je uopće to što vas drži uz njega. Ne bih spekulirao o tome što se nalazi u seksualnim pretincima njegove glave, no ono što opisujete zvuči konzistentno. Drugim riječima, starije žene su stalno prisutne, na ovaj ili onaj način, i to u seksualnom smislu. Ako je to doista tako, sumnjam da je riječ o nečem prolaznom.

No, činjenica je da mnogi muškarci – ali i žene – imaju seksualne fantazije koje nužno ne upražnjavaju u svakodnevnom životu. Niti im je to potrebno da bi seksualno funkcionirali. Da sam na vašem mjestu, pokušao bih prvo odrediti koliko mi je doista stalo do veze u kojoj sam. To je, naprosto, preduvjet za početak zajedničkog života, zar ne? Znatiželja obično nije dovoljno dobar razlog. (Ili je to samo kratkoročno.)

Ustanovite li da doista želite zajednički život s njim, onda bi bilo dobro primarno posvetiti pozornost onome što se seksualno događa među vama dvoma – i kako to učiniti boljim, barem za vas (ako je nema prigovora) – a ne njegovim seksualnim fantazijam. Nema ničeg lošeg biti ponekad pragmatičan u životu. Dokle god je vama dobro, široko mu polje za maštanje!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj